Drie ondernemers met 100 % natuurlijke skin care

Natuurlijke-skin-care-SELF

Natuurlijke skin care is in opkomst, maar nog vaak genoeg worden we misleid door de opdruk ‘100% natuurlijk’. Deze ondernemers werden keer op keer teleurgesteld in hun zoektocht naar de perfecte natuurlijke huidverzorgingslijn. Zij besloten zelf die 100% natuurlijke skin care producten te ontwikkelen. We zetten 3 x unieke skin care labels en hun verhaal voor je op een rij.

TWELVE

TWELVE is een bijzondere huidverzorgingscollectie ontwikkeld door Pedro Catalá, een apotheker met specialistische kennis van botanische cosmetica. Pedro’s grote passie voor natuurlijke ingrediënten en onderzoek naar plantenextracten hebben hem aangezet om een eigen huidvriendelijke lijn te ontwikkelen. Hij noemt TWELVE het resultaat van zijn levenslange zoektocht naar de allerbeste ingrediënten voor je huid. Op basis van zijn kennis heeft Pedro 12 unieke ingrediënten/formules geselecteerd die een gezonde huid bevorderen. Dat is de basis van de huidverzorgingscollectie van TWELVE.

SELF

SELF is een Belgisch merk met echt 100% natuurlijke skin care. Alle verzorgingsproducten van SELF worden in België geproduceerd. Onderneemster Isabelle Ulenaers heeft de producten ontwikkeld uit zorg naar haar dochter.

Isabelle’s zoektocht naar de juiste verzorgingsproducten startte toen ze dagelijks aan haar eigen huid voelde dat ze steeds meer moest verdragen, en ook nog eens bleek dat haar dochtertje een moeilijke huid had. Ze werden keer op keer teleurgesteld door de producten die haar dochter werden voorgeschreven (die volledig natuurlijk zouden zijn, maar dat niet waren). De ondernemer in Isabelle vroeg zich toen af waarom ze zelf niet een 100% natuurlijke verzorgingslijn zou creëren? Het idee voor SELF was geboren. Mooi om te zien dat Isabelle haar eigen verhaal zo goed inzet om mensen bewust te maken van de voordelen van SELF. Dat blijft je bij!

XO Organics

De oprichtsters van XO Organics is de Canadese Heidi, die inmiddels alweer een hele tijd in Nederland woont, samen met haar man en drie kinderen. Geïnspireerd door de natuur begon zij XO Organics. Tussen Schoorl en Bergen heeft zij haar eigen laboratorium opgezet waar ze verzorgingsproducten maakt van natuurlijke ingrediënten.

XO Organics maakt producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam. Ook vind je op de site bijvoorbeeld luchtverfrissers. Je kunt een uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken, zodat je precies weet wat er in de producten van XO Organics zit.

Ken jij meer labels met 100% natuurlijke skin care? We vinden het leuk als je dat met ons deelt!

Foto credits: SELF

Reacties