Best Gelezen 2017

best gelezen 2017

Het jaar zit er alweer bijna op. Hoogste tijd voor het lijstje ‘Best Gelezen 2017’ ! In de top 4 alleen maar interviews, dat is erg leuk voor mij, want ik vind dit super leuk om te doen, maar er gaat best wat werk inzitten :-). Dus mooi om te zien dat deze verhalen goed worden gelezen!

Het is twee om twee. Twee interviews met ondernemers die willen laten zien dat het anders kan en twee ondernemers die de sprong naar het buitenland waagden!

UNROBE

Met stip op nummer één het verhaal van de mannen van Unrobe. Zij gaan met hun label voor een Fashion Revolution. Het interview nog niet gelezen? Lees het hier.

Fietstours Barcelona

Op nummer twee het verhaal van Robin. Ze liet Nederland achter zich en koos voor een hele nieuwe weg. Samen met haar vriend organiseert ze nu fietstours door hun stad, Barcelona. Lees nu over haar weg hier naar toe.

Take it slow

Op nummer drie het interview met Laura. Met Take it Slow wil ze laten zien dat duurzame mode heel fashionable kan zijn en zorgt ze ervoor dat het allemaal te vinden is op één plek. Het interview nog niet gelezen? Lees het hier.

Nuarro Lodge

En het bijzonder verhaal van Trienke en haar man staat dit jaar op een mooie vierde plek. Zij maakten niet alleen hun eigen droom waar, maar zorgden ook voor grote veranderingen in de levens van de mensen in Mozambique, waar zij hun lodge begonnen. Hun bijzondere verhaal lees je hier.

Jouw verhaal volgende jaar in de MEZpiration top – ‘Best gelezen’? Het kan zomaar. Stuur mij nu een mailtje en wie weet kom ik binnenkort langs voor een interview!

Reacties