Best gelezen eerste jaar MEZpiration

Best Gelezen

Altijd leuk om eens even te kijken welke blogs er goed gelezen worden. Ik heb de best gelezen blogs van het eerste jaar MEZpiration op een rijtje gezet. Ik ben benieuw welke van deze vier jouw favoriet is!

Top 4:

Op 1 staat het interview dat ik had met Joep van de Koeckebackers. Koecken verkopen en ervoor zorgen dat mensen terugkeren in de maatschappij gaat bij de Koeckebackers hand in hand. Ik zag net dat ze een mooie nieuwe site hebben, waar je terecht kunt voor de laatste nieuwtjes.

Ondernemen met een missie: Koeckebackers

Op 2  het blog dat ik schreef over de broers Frank en Bas. Ondernemen in de genen… Dat bewijzen deze broers met hun enorm succesvolle kledingmerk, Colourful Rebel. Kan me niet voorstellen dat je er inmiddels nog niet van gehoord hebt :-).

Ondernemen in de genen: Colourful Rebel

Op 3 de Startersinspiratie over de Kleine Valk, het restaurant van Didi & Daniëlle. Inmiddels hebben ze hun 1 jarig bestaan kunnen vieren de afgelopen maand, een super mooi moment kan ik me zo voorstellen :-).

Startersinspiratie: De Kleine Valk

En op nummer 4 het Buitenlandse Avontuur van Eveline, die samen met haar man en dochtertje naar Zuid-Afrika vertrok om hun droom achterna te gaan. Ik kan jullie bij deze verklappen dat er binnenkort een update komt; hoe het nu gaat en hoe ver ze zijn met de verbouwing van hun Boutique hotel…

Buitenlands avontuur: Boutiquehotel Zuid-Afrika deel 1

Veel lees plezier! Get inspired!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.