Het aanbod van blogs is gigantisch. Daarom inspireer ik jullie graag regelmatig met mijn blog top 3’s.

Niets is zo leuk als een lekkere kop koffie op zaterdag, een goede lunch met vrienden of lekker een hapje eten ’s avonds. Maar dan het liefst niet iedere keer op dezelfde plek, dus ga op onderzoek in jouw stad! Ik ben hier zelf ook mee begonnen. Mijn culinaire inspiratie haal ik uit de drie onderstaande blogs!

Leonie Proeft Voor alle Amsterdammers een leuk blog om te volgen. Leonie is goed op de hoogte van nieuwe restaurants, events en concepten in de hoofdstad. Je kunt alles bekijken per wijk, dus dat maakt het zoeken overzichtelijk. Ik kwam er via Leonie Proeft achter, dat er vlak bij mij een nieuw restaurant was geopend, Breitner. Een leuk restaurant, met een super terras, dus laat die lente nu maar komen! www.leonieproeft.nl

Your little black book Alle leuke plekjes in Amsterdam, ook bij Your little black book te bekijken per wijk. Handig als je al weet in welke buurt je wilt gaan lunchen, maar niet weer naar dat café wilt waar je de kaart al van uit je hoofd kent. Op Your little black book ontdekte ik Coffee & Coconuts. Een bijzondere plek, omdat het café is gevestigd in een oude bioscoop. Een enorme ruimte waar een fijne ernergie hangt, die ook zeer uitnodigend is om een paar uurtjes te werken, dus dat ga ik binnenkort maar eens doen! Your little black book is niet alleen goed op de hoogte van de laatste hotspots op het gebied van eten en drinken, maar bijvoorbeeld ook van nieuwe kleding winkeltjes. Dus zeker een kijkje nemen. www.yourlittleblackbook.me

Coffee&Coconuts

Loose Lab Een uitgebreid lifestyle magazine, waar naast nieuwe adresjes nog veel meer te vinden is. Leuk aan dit blog vind ik, dat er niet alleen over leuke plekken in Amsterdam geblogd wordt, maar ook over andere steden in Nederland en zelfs over plekken buiten de landsgrenzen. Je kunt gemakkelijk je city trip plannen aan de hand van de tips die worden gegeven op gebied van eten, slapen en winkelen. www.looselab.nl

Zijn er bij jou in de buurt leuke nieuwe tentjes geopend die de moeite van het bezoeken waard zijn? Of ken je een ‘must read’ met goede tips? Laat het me weten!

Reacties