Blog top: Food

blog top food

Tijd voor een nieuwe blog top! Deze keer drie food blogs uitgelicht! Ik ben zelf altijd op zoek naar nieuwe kook-/bakinspiratie en waar kun je die inspiratie beter op doen dan op een van de vele food blogs.

Omdat het er zo veel zijn, heb ik de blogs die ik op dit moment het meest bekijk onder elkaar gezet. Neem een kijkje op een van de blogs, of alle drie natuurlijk en doe nieuwe kook- en bakinspiratie op.

Ik heb van ieder blog een recept gekozen wat ik eens wil proberen. Ik laat jullie weten of het is gelukt en natuurlijk hoe het smaakt!

Francesca Kookt

In 2012 begon Francesca haar blog om recepten te delen van de dingen die zij maakte tijdens haar strijd tegen de kilo’s. Inmiddels is op Francesca Kookt een enorme verzameling van lekkere en gezonde recepten te vinden. En niet meer enkel helemaal gezond, want er moet ook af en toe gespijbeld kunnen worden.

Laat Francesca jouw leven net wat makkelijker maken. Zij post iedere week een weekmenu. Heerlijk toch, dat je daar niet meer zelf over na hoeft te denken?!

Inmiddels wordt Francesca haar blog door heel veel mensen gelezen. Ze heeft ruim 23.000 volgers op Facebook en ruim 4.000 op Instagram!

Ik ga Francesca haar de paleo ontbijt crumble uitproberen, de rabarber variant. Ik heb nog nooit rabarber gegeten, dus moet ik dit ontbijt echt eens uitproberen!  http://www.francescakookt.nl/paleo-ontbijt-crumble/

Uit Pauline’s Keuken

De liefde voor koken en bakken is er bij Pauline altijd al geweest. Daarom startte ze in 2010 met haar blog Uit Pauline’s keuken. Pauline laat zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, met 5 ingrediënten tover je al een heerlijk gerecht op tafel.

Uit Pauline’s Kuiken heeft inmiddels ruim 3 miljoen page views per maand. En op social media heeft ze ook een grote groep trouwe volgers, op zowel Facebook als Instagram ruim 30.000.

Pauline’s recepten zijn al lang niet meer alleen online te vinden. Iedereen kent het kookboek de Zandloper wel, Pauline stelde de recepten samen. Hier zijn er inmiddels ruim 100.000 van verkocht. En onlangs kwam haar eigen kookboek uit, Het Uit Pauline’s Kuiken Kookboek. Zo zie je maar, een grote groep online volgers, zorgt ervoor dat je offline dromen kan waarmaken.

Lekker als lunch of avondeten, van Uit Pauline’s Keuken ga ik de snelle couscous met granaatappel maken. http://uitpaulineskeuken.nl/2013/01/snelle-couscous-2.html

Chicks Love Food

Elise en Nina, twee food lovers, die zowel leuke en makkelijke recepten delen, als graag nieuwe restaurants op hun blog Chicks Love Food.  De recepten die ze delen zijn toegankelijk en met pure ingrediënten. Behalve op zondag, dan delen ze hun Sinner-Sunday recept.

In de shop op de website kun je het kookboek van Chicks Love Food bestellen, ja ook zij hebben inmiddels hun eigen kookboek. En met ruim 32.000 volgers op Facebook en ruim 27.000 volgers op Instagram, hebben zij ook een trouwe achterban waarvan er ongetwijfeld al velen hun kookboek in huis hebben.

Van Chicks love food maak ik binnekort deze geweldige taart met slechts 5 ingrediënten. http://chickslovefood.com/5-or-less-spiraal-courgettequiche/

Welk blog heeft je voorkeur? Ben benieuwd!

Get inspired!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.