Blog top: Health

blog top health

Als je opzoek bent naar tips om gezonder te eten en leven struikel je over de hoeveelheid websites/blogs die daar op dit moment over schrijven.

Omdat ik zelf ook bewust leef, volg ik veel van deze blogs via Facebook. Voor iedereen die gezonder wil leven zou het volgen van een van deze blogs zeker inspirerend kunnen zijn. Ik zou wel zeggen, laat je niet gek maken. Want we moeten het ook weer niet overdrijven.

Heb je geen overgevoeligheden/allergieën blijf dan vooral gewoon normaal eten, lekker veel groente en fruit. Direct aan de super foods of meteen helemaal zuivel-/tarwe/suiker- vrij is niet nodig. Iedereen weet inmiddels wel dat suiker niet goed voor je is, dus gewoon met mate. Alles waar ‘te’ voor staat is niet goed, behalve t-huis en te-vreden zegt mijn vader altijd : ).

Mijn Health blog top 3:

Inlovewithhealth.com

Mooie overzichtelijke website met lekkere gezonde recepten. Je kunt ook programma’s volgen en tips lezen om wat kilo’s kwijt te raken.

Moet wel eerlijk zeggen dat ik soms voor en na foto’s voorbij zie komen, waarbij ik denk, was niet erg nodig geweest. Als je het doet om je beter/gezonder  te voelen, helemaal goed natuurlijk! Dit is ook de in steek van Lisa, oprichtser van In love with health: “Having the body you want starts with loving the body you have”.

Ik heb haar kookboek gekocht en van de week het eerste recept geprobeerd, de lasagne. Was erg lekker! Blog met volledige review volgt nog!

Focusonfoodies.nl

Focus on Foodies is ontstaan doordat oprichtster Lianne zelf een voedselintolerantie heeft en hier haar voeding op heeft aangepast, waardoor zij zich beter voelt. Haar blog is dus erg handig voor iedereen met voedselintoleranties/allergieën, maar ook voor iedereen die bezig is met bewust leven.

Heb je een voedsel intolerantie? Dan kun je gemakkelijk selecteren op bijvoorbeeld suikervrij en krijg je direct de recepten die jij kunt gebruiken.

Ook vind je op haar blog handige tips over sporten en kun je reviews lezen over nieuwe health producten, kookboeken en meer.

Ilovehealth.nl

Oprichtster Daisy is een bewuste eter die ook heus af en toe wel van iets lekker houdt. Ook haar blog staat vol lekkere, gezonde recepten. Op de webshop zijn verschillende producten te koop die gebruikt worden in de I love health recepten.

Op de pagina ‘travel’ kun je verschillende locaties vinden waar je heen kunt om jezelf eens even te resetten, in uiteraard allemaal super mooie omgevingen.

Deze 3 health blogs zijn erg gericht op een gezonde leefstijl. Ik zou zeggen; doe wat bij je past en waar jij je goed bij voelt. Als je gezonder wilt leven kun je daar in ieder geval mee aan de slag. Een goede balans vinden is denk ik het belangrijkst, want factor ‘stress’ is ook erg slecht voor de lijn én je gezondheid…

Welke blogs volg jij en zou je anderen adviseren? Ben benieuwd!

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.