Cadeau-inspiratie Vaderdag

vaderdag

Tijd voor de broodnodige vaderdag-inspiratie. Want met een origineel cadeau komen, blijft toch altijd een dingetje, vinden jullie ook niet?!

Gents Collective

Gents Collective is opgezet door Martijn en Yves die graag hun passie voor gadgets en leuke accessoires met een breed publiek wilden delen. Hun Gents Collective Box zorgt ervoor dat je op een hele gemakkelijke manier de leukste gadgets in huis haalt voor je vriend of natuurlijk je vader. Een zoektocht wordt je bespaard en je kunt toch een origineel cadeau meenemen zondag! Je kunt er voor kiezen je vader ieder kwartaal te verrassen of hem bijvoorbeeld een van de oude boxen cadeau doen. Abonnement kunnen op ieder gewenst worden stopgezet.

Nieuwsgierig? Kijk even op de site!

Appelhout

Te gekke, flinterdunne houten Macbook, iPhone en iPad covers. Dus heeft je vader een apple dan is dit echt een mooi cadeau. Appelhout is geboren uit een eigen zoektocht naar mooie covers, tja en als je dan niet vindt wat je zoekt, ga je het gewoon zelf maken!
De covers worden ontworpen in Amsterdam en gemaakt van verantwoord en duurzaam hout met FSC keurmerk. Het gebruik van hout zorgt ervoor dat geen cover hetzelfde is en dat ze allemaal een unieke uitstraling hebben.
Je vader een cover cadeau doen? Ga even naar de site!

De Kistenkoning

Gebruikte fruitkisten die opnieuw worden gebruikt en waar te gekke nieuwe dingen van gemaakt worden. Het idee is ontstaan na een zoektocht naar een boekenkast voor een studentenkamer. De kast werd uiteindelijk gemaakt van vier oude fruitkisten. Hoe mooi is het als je bestaande producten kunt gebruiken voor iets nieuws! De verkoop startte vanuit een studentenkamer en groeide dankzij veel mond tot mond reclame uit tot De Kistenkoning!
Op site kun je naast kasten van fruitkisten inmiddels veel meer terug vinden, denk aan tafels, opbergkisten, een schoenen-kistenkast en nog veel meer. Inmiddels worden er ook andere bestaande producten gebruikt die een nieuw leven krijgen en kun je kiezen voor maatwerk. Dus heeft je vader een wens op dit gebied voor huis of tuin? Zeker even op de site kijken voor alle mogelijkheden en een heleboel inspiratie!

Fijn Vaderdag allemaal, maak er vooral gewoon een gezellige dag van, toch wel het allerbelangrijkste :-).

Foto credits: Gents Collective, Appelhout & De Kistenkoning

Reacties