Dutch Design: Zomerse inspiratie

zomerse inspiratie

De zomer lijkt echt begonnen te zijn, oké officieel nog niet, maar de temperaturen van de afgelopen dagen kun je toch niet anders dan zomers noemen. Daarom een nieuwe Dutch Design en deze keer met wat zomerse inspiratie!

BOHO Bikini’s

Zomer betekent tijd voor een nieuwe bikini. In alle soorten en maten te vinden natuurlijk, maar ook dit ontwerpen we gewoon in eigen land. BOHO is een initatief van Danielle en Bibian die het de hoogste tijd vonden voor een bohemian bikini, geïnspireerd door Ibiza, met vrolijke kleuren en mooie stenen.

Het merk is in 2013 gelanceerd en die eerste collectie werd goed ontvangen. Inmiddels zijn ze alweer een aantal jaar verder en hebben ze vorig jaar ook een lijn voor mannen en kinderen geïntroduceerd. Je kunt nu voor het hele gezin bij BOHO terecht. Nog een vrolijke bikini nodig voor deze zomer? Neem even een kijkje op hun site.

All-time Favourites

All-time Favourites is in 2015 officieel gelanceerd door Brechje, die al sinds 2006 aan het ondernemen is en in 2011 het eerste alternatief voor de niet al te charmante blauwe shopper lanceerde. Dit bleek een succes en daarom besloot ze er in 2015 echt werk van te maken en vol te gaan voor haar All-time Favourites.

Een ideale shopper om op deze mooie zonnige dagen mee te nemen naar het strand, want alles past erin. Het merk telt inmiddels ruim 500 verkooppunten door heel Europa en is zelfs in de VS te vinden en ook de collectie is inmiddels uitgebreid. Lijkt zo’n shopper jou wel wat voor je volgende strand bezoek? Check de site.

Wat zijn jouw favoriete Nederlandse merken die perfect zouden passen bij deze zomerse inspiratie? Laat het weten in de comments!

 

Foto credits: BOHO bikini’s & All-time Favourites

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.