Fuck-it! Ga voor je droom!

De titel van mijn eerste blog was “Niet denken, maar doen”. De insteek waarmee ik vorig jaar besloot te gaan voor mijn geluk en praktische afwegingen niet langer in de weg te laten staan.

Een jaar geleden rond deze tijd was ik op zijn zachtst gezegd niet echt gelukkig. Het heeft nog even tijd gekost, maar in november dacht ik: Fuck it, ik neem ontslag en ga uitzoeken waar ik echt gelukkig van ga worden!

En ik ben goed op weg, al zeg ik het zelf! Nu een half jaar later geniet ik van het schrijven over dingen die ik leuk en interessant vind en heb ik nog veel meer plannen en dromen die ik ga laten uitkomen! Over mijn eerste volgende stap vertel ik volgende week meer :  )

Natuurlijk brengt de keuze je baan op te zeggen ook onzekerheden met zich mee, maar die wegen niet op tegen het gevoel de touwtjes weer in handen te hebben en te gaan voor waar ik blij van word en in geloof.

Hoogste tijd om dit gevoel met jullie te delen en hoe kan ik dat beter doen dan met een leuke, heel passende WIN-actie!

Eerder schreef ik een Ondernemersinspiratie over Moments of light. En nu bleken zij een geurkaars in het assortiment te hebben die perfect past bij mijn afgelopen half jaar: Fuck-it Moment, met een super passend gedichtje erbij!

Ken je iemand die deze kaars verdient, of vind je eigenlijk dat je hem zelf gewoon hebt verdiend? Doe dan mee aan actie en maak kans!
Hoe? Heel simpel?

  1. Like MEZpiration
  2. Like & deel de post over deze win-actie
  3. Kans vergroten? Geef dan aan bij de comments onderaan dit blog waarom jij of iemand anders de kaars verdiend.

Fuck-it & ga voor je dromen!!

Heb jij de sprong al gewaagd en zou je het leuk vinden jouw verhaal te delen op MEZpiration.nl? Neem de even contact met me op!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.