Happy Birthday……. MEZpiration alweer 1 jaar!!!!

MEZpiration 1 jaar ondernemen

Bizar snel gegaan, precies een jaar geleden plaatste ik mijn eerste blog op MEZpiration! In één jaar heel wat leuke ondernemers gesproken, interessante concepten ontdekt en inspirerende verhalen gehoord van mensen die hun leven hebben omgegooid.

Met heel veel plezier werk ik aan mijn blog. Natuurlijk met pieken en dalen, zoals iedereen die zal ervaren die voor zichzelf is begonnen of voor een andere grote verandering heeft gekozen. Maar ik ben nog steeds blij met de insteek en de manier waarop ik MEZpiration vorm geef. Ik haal veel motivatie uit de verhalen van anderen om gewoon te blijven proberen en door te gaan. Verhalen van anderen brengen me weer op ideeën waardoor ik blijf kijken naar mogelijkheden.

MEZpiration is niet mijn intrinsieke droom, maar iets wat op mijn pad is gekomen doordat ik op zoek ben gegaan naar iets wat bij mij past, bij mijn gezondheid past en waar ik toch energie uit haal en dat doel is meer dan geslaagd!

Andere wensen die ik heb op werk gebied blijven er zeker en wie weet komt daar ook nog wel eens wat van.. You never know!

Voor nu heeft MEZpiration mij iets heel belangrijks gebracht en dat is de bevestiging dat het heerlijk en bevrijdend is om risico’s te nemen, uit een bepaalde routine te stappen.

Ik ben nu bezig met een dtp cursus, wat ik super leuk vind en waar ik ook veel energie van krijg. Ik ben lekker bezig met mijn creativiteit, dit was zonder de keuze voor MEZpiration nooit gebeurd.

Dus ik kan alleen maar zeggen dat MEZpiration mij al veel plezier heeft gebracht en ik hoop dat ik dit naar jullie overbreng door de blogs die ik schrijf en de mensen die ik spreek!
Waag die sprong, neem een risico, al is het alleen maar om heel even stil te staan en eens de tijd te nemen om te kijken wat je nou echt wilt, waar je gelukkig van wordt. Het gaat je sowieso wat opleveren!

Dank aan iedereen die mee heeft gewerkt aan MEZpiration het afgelopen jaar en op naar een super mooi tweede jaar met weer een hoge dosis inspiratie en motivatie!

Liefs,

Marieke

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.