Italiaanse gastvrijheid bij vergaderlocatie Landrucci

Duurzame vergaderlocatie Landrucci

Een Italiaans paradijs midden in de natuur en toch centraal in het land. Tussen de weilanden en fruitbomen van boomgaard ‘t Klokhuis vlakbij Utrecht vind je duurzame vergaderlocatie en landgoedwinkel Landrucci. Laat je inspireren door deze vergaderlocatie met een verhaal en onthoud ‘m voor als je een unieke vergaderlocatie nodig hebt.

De Italiaanse landgoedwinkel is gevestigd in een voormalige fruitschuur uit 1952. De oude kistenzolder boven de winkel is omgebouwd tot vergaderruimte. Eigenaar Tonko van der Hoeven en zijn Siciliaanse vriendin Concettina hebben gekozen voor een duurzame vergaderlocatie omdat ze de natuur belangrijk vinden. Zo zijn de vergadertafels gemaakt van fruitbakken en verwarmen ze de vergaderlocatie op zolder met radiatoren die zijn aangesloten op een houtkachel. Het hout waarmee ze stoken komt uit de eigen boomgaard. De ruimte heeft energiezuinige ledverlichting en haalt zijn elektriciteit in de toekomst uit zonnepanelen. 

Italiaanse gastvrijheid

Bij Landrucci word je verwelkomd met Italiaanse gastvrijheid. Daar hoort goed Italiaans eten bij. Alles wat je nuttigt tijdens een vergadering wordt gemaakt van ambachtelijke streekproducten. Kun je geen genoeg krijgen van de cantucci, salami of andere Italiaanse delicatessen? Dan neem je het mee uit de landwinkel of bestel je het in de webshop. 

Rechtstreeks van de Italiaanse boer

Twee keer per jaar rijdt Tonko met het Landrucci-busje naar Italië. De olijfolie die je in de landwinkel koopt, haalt hij rechtstreeks op bij de Italiaanse boer. Het vinden van de specialiteit van een regio, provincie of dorp bij kleine boeren- en familiebedrijven, dat is de missie van Tonko. Hij selecteert producten op smaak, vakmanschap en puurheid.

Ken jij meer bijzondere vergaderlocaties?

Meer weten?

Bekijk ook De GeWoonboot, een duurzame vergaderlocatie met impact. Drijvend vergaderen!

📸 Foto: Landrucci

Reacties