Kaftwerk – Van leesboek naar notitieboek

Kaftwerk - Dutch design

Op zoek naar een leuk Kerstcadeau? De notitieboeken van Kaftwerk zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens uniek, van ieder exemplaar is er maar eentje.

Joline en Paul, de creatievelingen achter dit leuke label, wilden graag naast hun baan iets totaal anders doen, iets fysieks maken, een product op de markt brengen. In Karftwerk kunnen zij hun creativiteit kwijt. En daarnaast dragen ze ook hun steentje bij aan de circulaire economie.

De notitieboeken van Kaftwerk worden gemaakt van oude boeken. Paul struint antiekwinkeltjes en markten af opzoek naar de leukste kaften. Van de leuke boeken die hij verzamelt, worden de notitieboeken gemaakt. Geen Kaftwerk is hetzelfde.

Goed Kerstcadeau toch? Of natuurlijk gewoon een goed cadeau voor jezelf, om alle plannen en ideeën voor het nieuwe jaar alvast in op te schrijven. Ideeën komen altijd het best tot leven op papier. En wil je een notitieboek cadeau doen, wie weet zit er wel eentje tussen die perfect past bij de persoon aan wie je het wilt geven. Zijn of haar naam of iets wat je aan die persoon doet denken.

Nieuwsgierig naar deze leuke notitieboeken? Check de site!

 

Foto credits: Kaftwerk

Reacties