Innovatief product: KarTent – na het festival, bij het oud papier!

KarTent

KarTent

Veel festivals duren meerdere dagen, wat betekent dat velen van jullie op het laatste moment ergens nog even een plastic tentje scoren. Niet meer nodig! Maak het jezelf gemakkelijk dit festivalseizoen en ga voor de KarTent. Je doet niet alleen jezelf hier een enorm plezier mee, maar de aarde ook, dus dat is dubbelop plezier :-).

De KarTent wordt gemaakt van karton, er is gekozen voor karton dat niet veel water op neemt, dus de Nederlandse regenbuitjes kan deze tent prima aan. Je hoeft niet langer zelf te slepen met een tentje, de mensen van KarTent zorgen ervoor dat het tentje voor je klaar staat op het festivalterrein.

Recycle

Elk jaar laat 1 op de 4 festivalgangers zijn of haar tentje gewoon achter op het festivalterrein, dit gaat om 25.000 tenten per jaar. Een enorme berg plastic die dus ieder jaar achterblijft. Nog een belangrijke reden om te kiezen voor de KarTent, want na het festival wordt de tent netjes voor je opgeruimd, bij het oud papier. Jouw tent gaat dan dus niet naar de vuilstort, maar er wordt gewoon weer wc-papier of bijvoorbeeld een schoenendoos van gemaakt. Wel zo fijn toch?!

Extra voordelen

En er zitten meer voordelen aan de KarTent. Zo houd het karton de warmte buiten, dus het zorgt ervoor dat het lekker donker en koel blijft in de ochtend. Wil je graag je eigen KarTent laten bedrukken? Ook dat is mogelijk, bedrukken doen ze al vanaf 1 stuk!

Genoeg voordelen zou ik zo zeggen, waarvan nadenken over hoe we omgaan met onze planeet toch wel de allerbelangrijkste. Lekker kiezen voor KarTent dit festivalseizoen! Have fun!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de KarTent? Kijk even op hun site!

Foto credits: KarTent

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.