Maium – regenkleding van gerecycled plastic

maium

Kennen jullie het merk Maium al? Zij maken regenkleding gemaakt van gerecycled plastic. Handige regenjassen die open te risten zijn. Hierdoor houd je tijdens het fietsen droge benen.

Gerecycled plastic

Maium is een merk uit Amsterdam. Hendik & Anita willen iedereen motiveren om op de fiets te gaan en dat wordt met deze regenjassen toch wel een stapje makkelijk, ook als het regent.

De jassen zien er allereerst super mooi uit. Strak ontwerp, lekker lang. En ze worden gemaakt van gerecycled plastic onder de juiste arbeidsomstandigheden. Altijd fijn als je weet dat je iets draagt dat bijdraagt deze planeet weer een beetje mooier te maken.

Maium op de fiets

De regenjassen zijn ideaal voor op de fiets. Je kunt de zijkant helemaal openritsen, waardoor het een soort van poncho wordt. Nu kun je de jas de over je stuur heen vasthouden en blijft niet alleen je haar en je trui door, maar zit je ook niet de hele dag met zo’n plakkende spijkerbroek aan je benen. Ideaal toch?

Leuk weer zo’n mooi merk, dat het nuttige met het aangename verenigd! Nieuwsgierig naar de regenjassen? Kijk even op een site.

 

fotocredit: Maium

Reacties

Een reactie op “Maium – regenkleding van gerecycled plastic

  1. Pingback: 25 cadeautips die bijdragen aan een betere wereld - MEZpiration

Reacties zijn gesloten.