Business Brainstorm

Wanneer kies je voor de Business Brainstorm?

De Business Brainstorm is geschikt voor de ‘grotere’ vragen, waarop meerdere antwoorden mogelijk zijn. Vandaar de term ‘Brainstorm’. Door over de vraag te praten, komen we tot meerdere oplossingen/ideeën waarmee jij belangrijke vervolg stappen kunt zetten. Je loopt vast en weet niet hoe je verder moet, dan is de Business Brainstorm echt iets voor jou.

Vragen die passen bij de Business Brainstorm:
– Hoe bereik ik mijn doelgroep?
– Hoe maak ik mijn doelgroep duidelijk wat ik hen te bieden heb?
– Hoe zet ik mijn nieuwe product het best in de markt?
– Hoe zorg ik voor meer bezoekers op mijn website?
– Ik loop vast en heb een nieuwe impuls nodig om mijn bedrijf weer op weg te helpen. Nieuwe producten? Nieuwe markten? Nieuwe doelgroep? Welke kant zal ik op gaan? Veel ideeën, geen concreet plan.

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer vragen waar niet één antwoord op is en waarbij je het gevoel krijgt dat een onafhankelijke blik kan zorgen voor díe impuls die je nodig hebt.

Wat levert de Business Brainstorm op?

Aan de hand van jouw hoofdvraag, gaan we brainstormen en komen we uiteindelijk tot een concreet plan van aanpak waarmee jij verder kunt!

Je zit met een concrete vraag, of loopt vast en weet even niet meer hoe je verder moet, of wat de beste volgende stap is. De Business Brainstorm zorgt ervoor dat jij weer vol energie en nieuwe ideeën verder kunt bouwen aan jouw bedrijf.

Het zorgt voor:
– Hernieuwde focus
– Concreet te zetten stappen
– Verhelderende inzichten
– Belangrijke stappen voorwaarts met jouw bedrijf

We zetten samen de ideeën vanuit de Brainstorm direct om in een hands-on plan van aanpak/stappenplan. Je gaat naar huis met een duidelijk beeld van de te zetten stappen en plannen waarmee jij die belangrijke stappen voorwaarts maakt.

Hoe gaat de Business Brainstorm in zijn werk?

Voordat we van start gaan met een sessie, heb je een Brainstorm formulier ontvangen en mij jouw hoofdvraag en benodigde informatie gestuurd. Dus we gaan goed voorbereid van start. Alle Business Brainstorms zijn face to face.

Wat kost de Business Brainstorm?

Kies de optie van de Business Brainstorm die het best bij jou past!

Business Brainstorm individueel: Face to face sessie van 2 uur. Kosten 189 euro. (Inclusief plan van aanpak)

Business Brainstorm Groep: In een groep van maximaal 5 deelnemers gaan we aan de slag met jouw hoofdvraag. Samen komen we op veel goede nieuwe tips & ideeën voor jouw bedrijf. Daarnaast profiteer je van ideeën en tips die de andere deelnemers worden geboden en inspireer je elkaar. Kosten 99 euro.

Business Brainstorm strippenkaart: Een brainstorm met vervolg. Drie brainstorm sessies om samen concrete stappen te zetten en een vervolg te kunnen geven op de eerdere sessie. De sessies zijn naar eigen voorkeur in te plannen. Sessies van 2 uur. Dus zes uur begeleiding in totaal! Kosten 499 euro. 

Business Brainstorm MEZpiration Marketing

Kies je na Brainstorm individueel voor de Strippenkaart? Dan verrekenen we uiteraard de korting op het tarief! Prijzen zijn ex. BTW.

Aan de slag of heb je hulp nodig bij het maken van de keuze voor de Business Brainstorm die bij jou past? Mail of bel nu!

Nieuwsgierig naar de andere BB opties van MEZpiration Marketing? Check de marketing pagina!