Business Building

Wanneer kies ik voor de Business Building?

De naam zegt het al, met de Business Building gaan we bouwen aan jouw bedrijf. Bouwen aan een stevige plek in de markt, de juiste positionering. We zorgen ervoor dat jij door middel van een gedegen strategie verder kunt blijven gaan met bouwen, ook zonder de hulp van MEZpiration Marketing. De Business Building is zowel geschikt voor start-ups als voor bedrijven die toe zijn aan de volgende stap, die professionaliseringsslag die jouw bedrijf naar een hoger plan brengt.

Wat levert de Business Building op?

Na de Business Building heb jij geen twijfel meer over de te nemen stappen, het is duidelijk waar je voor staat, wie er bij jouw bedrijf terecht kunnen en je weet hoe jij jouw klantenbestand gaat vergroten of liever nog, je bent hier al mee bezig. Je weet hoe je ervoor gaat zorgen dat (nog meer) mensen jouw bedrijf leren kennen. Jouw bedrijf heeft na de Business Building een stevig fundament en jij bent in staat het verder uit te bouwen.

Concreet:

  • Je kent je markt (en de markt-mogelijkheden)
  • Je kent je doelgroep(en)
  • Je hebt je producten duidelijk in kaart gebracht
  • Je weet hoe je deze producten in de markt wilt gaan zetten
  • Je weet welke kanalen je gaat gebruiken om jouw doelgroep te bereiken
  • Je weet wat je moet doen om te komen tot verkoop

Hoe gaat de Business Building in zijn werk?

Voor de Business Building kunnen we op verschillende manieren te werk gaan.

Drie Building sessies: De eerste mogelijkheid is samen bouwen in minimaal drie sessies. We zorgen voor een goede basis en een strategie die je zelf verder kunt gaan uitrollen.

Business Building-In house: Gedurende een periode van minimaal twee maanden, werken wij samen op, (één of twee dagdelen per week) om er zo voor te zorgen jij er gedurende die tijd niet alleen voor staat. Je hebt de mogelijkheid om alles te overleggen, we werken samen aan het opbouwen van een goede strategie.
Ook is er de mogelijkheid op deze manier hulp te ontvangen bij de praktische uitvoering. Denk aan passende teksten en visuals, ondersteuning bij gebruik van social media of bijvoorbeeld de organisatie van een event.

Wat kost de Business Building?

Drie sessies van twee uur: Kosten 595 euro. Meer sessies nodig? Offerte op maat.

In-house: Offerte op maat.

Sessies zijn altijd naar eigen behoefte in te plannen. Afhankelijk van de behoefte bekijken we samen welke optie het beste past bij jouw situatie/vraagstuk.

Aan de slag of heb je hulp nodig bij het maken van de keuze voor de Business Building die bij jou past? Mail of bel nu!

Nieuwsgierig naar de andere BB opties van MEZpiration Marketing? Check de marketing pagina!