De afgelopen anderhalf jaar werk ik met veel plezier aan MEZpiration. Ik geniet van de verhalen van alle ondernemers die ik spreek en alle leuke en inspirerende dingen die ik in mijn omgeving of online ontdek. Ik krijg veel positieve reacties waaruit ik op maak dat ook jullie de nodige inspiratie halen uit MEZpiration en gebruik maken van de tips en tricks van de ondernemers die ik spreek. Daar word ik heel blij van!

Dus hoogste tijd om die dosis inspiratie nog wat extra op te hogen! Daarom zullen twee gastbloggers MEZpiration komen versterken en gaan we er samen voor zorgen dat jullie nog meer leuke, grappige en inspirerende verhalen kunnen lezen op MEZpiration!

Wie deze leuke gastbloggers zijn?? Ze stellen zich graag even aan jullie voor!
gastbloggers - ShawnShawn Ruth van Heuckelum (28), freelance content marketeer en traveljunkie met liefde voor eten. Schrijver voor o.a. Spotted by locals, De Upstarter en storyteller bij Hungrybirds. Binnenkort gaat haar eigen website live, Paper Steps, waar je onder andere haar portfolio kunt bekijken!

gastbloggers - elkeElke Salverda is de mede-oprichtster van Wander-Lust, een travel blog waar zij schrijft over alles wat met reizen te maken heeft. Hiervoor reist zij over de hele wereld om unieke plekken te ontdekken. Daarnaast werkt ze als social media freelancer en organiseert ze onder de naam Green Up Your Life evenementen die gaan over het belang van het klimaat.

Alles wat je kunt vieren, moet je vieren, dus dit ook! En hoe kun je beter een feestje vieren dan met chocolade 🙂 De Limited Editions van Tony’s Chocolonely kwamen dan ook precies op het juiste moment en jij kan er binnenkort eentje in huis hebben!!

Hoe? Laat onder dit bericht of onder de Facebook post of Instagram post weten welke smaak je graag zou proberen en like/deel het bericht op een van de MEZpiration social media en wie weet komt die Limited Tony’s dan wel jouw kant op…

Van elke smaak verloten we er eentje! Voor welke smaak ga jij???

Melk cola

Puur gember citroen

Wit wortel walnoot

De winnaars worden vrijdag (30 september) bekend gemaakt!!

En waarover zou jij graag over willen lezen op MEZpiration?? We zijn benieuwd, laat het ons weten!

Nieuwsgierig naar het verhaal achter Tony’s Chocolonely? Je leest het hier!

Reacties