MEZpiration

Lef, Passie & Ambitie

Het platform waar inspirerende ondernemersverhalen en merken verzamelt worden. Opgericht in 2015 omdat toen voor mij de zoektocht naar de ins en outs van het ondernemen begon en ik nieuwsgierig was naar hoe anderen dit hadden aangepakt. Van andere ondernemers leren, inspiratie opdoen, de moed verzamelen om te gaan voor je eigen droom.
MEZpiration is hét blog dat inspireert het leven te leven waar je van droomt en te doen wat bij je past. Op MEZpiration lees je mooie & inspirerende ondernemersverhalen. En het biedt een plek voor interessant, duurzame, inspirerende labels.

Betekeniseconomie

De betekeniseconomie, we zitten er middenin. Niet alleen goed voor de wereld, maar ook een bron van inspirerende verhalen. Daarom is er op MEZpiration veel aandacht voor deze ondernemers en merken. Deze verhalen verdienen het om zo vaak mogelijk gezien, gehoord en gelezen te worden.Het zijn vaak prachtige verhalen, van inventieve ondernemers met een bepaalde vastberadenheid. Het zijn verhalen die laten zien hoe het ook kan. Hiermee wil ik inspireren en motiveren. Motiveren zelf ook die bijdrage te leveren, door bijvoorbeeld te kiezen voor dat duurzame label of als ondernemer, op welke manier dan ook, je steentje bij te dragen.

MEZ: Marieke Evelijn Zwagerman

De MEZ in MEZpiration? Mijn initialen, Marieke Evelijn Zwagerman. Ik wil anderen inspireren te gaan voor waar ze écht gelukkig van worden en vooral te doen wat bij ze past, omdat ik zelf weet dat vooral dat laatste voelt als een bevrijding! Ik heb een risico genomen, het bekende losgelaten en ik ben een nieuwe weg in geslagen. Ik ben in 2015 voor mezelf begonnen en daar heb ik nog steeds geen spijt van.
Ik geniet van het schrijven voor MEZpiration, waar ik zonder het nemen van dat risico en het kiezen voor wat bij mij past, nooit achter was gekomen. De verhalen van de ondernemers die ik spreek, werken motiverend & inspirerend en stimuleren mij om te blijven gaan voor mijn dromen en vooral te leven op een manier die bij past.

Naast mijn blog werk ik voor mijn eigen merkstrategie bureau. Meer info vind je hier.

Mijn verhaal

Wil je meer weten over waarom ik de sprong in het diepe waagde en voor mezelf begon? Lees het blog dat ik hierover schreef: Lef, Passie & Ambitie

Jouw verhaal op MEZpiration?

Heb jij een inspirerend verhaal, wil je meer lezen over bepaalde onderwerpen, heb je andere inspirerende dingen om te delen of vragen die je graag beantwoord wil zien? Twijfel niet en mail! marieke@mezpiration.nl