MEZpiration

Lef, Passie & Ambitie

MEZpiration is hét blog dat inspireert het leven te leven waar je van droomt en te doen wat bij je past.
Op MEZpiration lees je leuke & inspirerende verhalen van startende ondernemers en ondernemers die al even op weg zijn. En andere verhalen van mensen die hun gelukkig achterna gaan, door bijvoorbeeld te verhuizen naar het buitenland of juist te kiezen voor een totaal andere richting dan eerder gekozen.
Wat ik hoop te bereiken met MEZpiration is dat mensen getriggerd worden na te denken over wat ze nu doen en of dit wel echt bij ze past, of dat ze misschien eindelijk eens moeten gaan voor die droom die ze al jaren hebben of dat ze een nieuwe weg in moeten slaan, omdat ze merken dat ze teveel in een routine terecht zijn gekomen die ze geen energie meer geeft.
Zorg dat je zowel van de buitenkant als van de binnenkant helemaal bent wie je wil zijn. Het leven is te kort om het niet te doen!

MEZpiration inspireert je om het Lef te hebben de beste te zijn in wat je doet en vol Passie je Ambitie na te streven op een manier die bij jou past!

MEZ

De MEZ in MEZpiration? Mijn initialen, Marieke Evelijn Zwagerman. Ik wil anderen inspireren te gaan voor waar ze écht gelukkig van worden en vooral te doen wat bij ze past, omdat ik zelf weet dat vooral dat laatste voelt als een bevrijding! Ik heb een risico genomen, het bekende losgelaten en ik ben een nieuwe weg in geslagen. Ik heb hier veel van geleerd!
Ik geniet van het schrijven voor MEZpiration, waar ik zonder het nemen van dat risico en het kiezen voor wat bij mij past nooit achter was gekomen. De verhalen van de ondernemers die ik spreek, werken motiverend & inspirerend en stimuleren mij om te blijven gaan voor mijn dromen. En daarnaast biedt het mij de vrijheid om ook te schrijven over twee passies van mij: Fashion & Food! Dit maakt het verhaal compleet: Je helemaal goed voelen van zowel buiten als binnen!

Ik ben een gepassioneerd marketeer, dus naast mijn blog werk ik voor mijn eigen merkstrategie bureau. Meer info vind je hier. Ondernemers een belangrijke stap verder helpen, of ze nou net begonnen zijn of al even bezig, geeft mij enorm veel voldoening. Van strategische kansen tot praktische mogelijkheden en creatieve oplossingen & ideeën.

Wil je meer weten over waarom ik de sprong in het diepe waagde en voor mezelf begon? Lees het blog dat ik hierover schreef: Lef, Passie & Ambitie

Heb jij een inspirerend verhaal, wil je meer lezen over bepaalde onderwerpen, heb je andere inspirerende dingen om te delen of vragen die je graag beantwoord wil zien? Twijfel niet en mail! marieke@mezpiration.nl