Mijn plannen.. Stap 2! VLINDER marketing

Vlinder marketing

Zoals ik eerder al schreef zit ik vol met plannen, wensen en dromen. Die kun je natuurlijk niet allemaal tegelijk uit laten komen, stap voor stap : )

Beginnen met dingen  waar je al ervaring in hebt, waarvan je weet dat je in je kracht staat, leek mij wel zo handig! Dus naast mijn blog tijd om weer iets te doen met een andere grote passie van mij, marketing.

Ik vind het heerlijk om de verhalen van ondernemers te horen tijdens de gesprekken die ik voer voor mijn blog. Ik merk dat ik meteen mee ga denken: Hoe gaat het nu? Waar willen ze naar toe? Zie ik kansen die benut kunnen worden?

Daarom is mijn tweede stap er eigenlijk een die helemaal aansluit op wat ik met MEZpiration doe. Op MEZpiration delen ondernemers hun ervaringen, bij VLINDER marketing ga ik mijn kennis delen met ondernemers op het gebied van marketing en communicatie.

Met VLINDER marketing help ik ondernemers kansen zien en benutten. Het is goed om geregeld gebruik te maken van een klankbord om weer verder te komen. Ik heb ook een aantal mensen om me heen die dienen als mijn klankbord. Zo kan ik geregeld checken of ik nog op de goede weg zit : )

De site is nog niet helemaal zoals ik het graag zou willen, maar mij kennende komt dat moment misschien wel nooit, dus hoogste tijd om ervoor te gaan en het met iedereen te gaan delen! Trots op mijn tweede stap!

Neem snel een kijkje op vlindermarketing.nl en wie weet kan ik jouw bedrijf verder helpen!

Blijf niet dromen, ga doen!

Reacties

Een reactie op “Mijn plannen.. Stap 2! VLINDER marketing

  1. Pingback: Ondernemersinspiratie... update!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.