Een nieuwe liefde… Van commercieel talent naar yoga docent!

nieuwe liefde mezpiration

Voor veel dertigers komt er een moment dat je gaat heroverwegen. Je gaat nadenken of je nog wel iets aan het doen bent wat je écht leuk vindt. Het is een hele zoektocht naar prioriteiten en er moeten veel keuzes worden gemaakt.. Zeker niet altijd makkelijk, maar hoe leuk is het als je na je studie en  de route die je toen hebt gekozen een nieuwe liefde vindt en hier gewoon voor durft te gaan!

Aline is altijd al dol geweest op reizen, dus voor haar was het niet meer dan logisch om aan de slag te gaan in de reisbranche, nu alweer 12 jaar geleden. Ze heeft hierdoor een hoop van de wereld kunnen zien en ook veel verschillende functies binnen deze commerciële branche kunnen uitproberen. Ze heeft het altijd erg leuk gevonden om mensen te adviseren over hun vakantie. Werken op locatie en er daar voor te zorgen dat mensen een onvergetelijke vakantie hadden, was ook helemaal haar ding.

Tijdens haar reizen kwam Aline steeds vaker op locaties waar yoga lessen werden aangeboden. Ze besloot dit in Nederland vaker te gaan doen, omdat ze hier een stuk rust in vond en het voor haar heerlijk was even uit het gejaagde leven te komen. Door met yoga bezig te zijn, werd ze zich ook bewuster van haar voedingspatroon en kwam ze lekkerder in haar lijf te zitten.

Voor Aline is het altijd erg belangrijk geweest dat ze met iets bezig is waar ze energie uit haalt en wat ze ook heel leuk vindt om te doen. Ze merkte dat het toerisme een steeds hardere wereld werd en dat het voornamelijk draait om verkoopcijfers en niet meer zozeer om het blij maken van klanten.
Doordat ze met yoga was begonnen, begon haar interesse te verschuiven. Niet meer dat gejaagde, maar bewuster leven. Ze ontwikkelde steeds meer interesse in voeding en haar levensstijl veranderde langzaam. Aline vond het erg leuk om anderen hierover te vertellen en haar interesse in yoga met anderen te delen.

Toen ze iets las over een opleiding tot yoga docente was het besluit snel genomen.  Aline heeft besloten haar gevoel te volgen, zoals ze dit altijd doet en de sprong in het diepe te wagen. Ze heeft geen moment getwijfeld of ze de switch moest maken en haar vertrouwde baan achter zich moest laten. Goed naar je gevoel luisteren en ervoor gaan.

Natuurlijk komen er altijd twijfels. Is het niet te zweverig voor mij? Kom ik daarna wel aan een baan? Maar ja, als je het niet probeert, dan weet je het niet. En de ene keuze sluit de mogelijkheid om terug te gaan naar het vertrouwde natuurlijk niet uit.

Afgelopen zomer volgde Aline intern een opleiding tot yoga docent en daar heeft ze absoluut geen spijt van! Ze was echt toe aan een nieuwe uitdaging en dit is de goede keuze geweest! Nog maar net klaar met de opleiding, is ze direct proeflessen gaan geven bij de Pop Up yoga school. Een heerlijk gevoel. Ze heeft hier de mogelijkheid gehad om ervaring op te doen in het lesgeven én de kans gekregen om te kijken of ze dit écht leuk vindt en dat vindt ze! Ze haalt er enorm veel energie en voldoending uit!

Dus hoogste tijd voor de volgende stappen! Aline is druk bezig met het uitbreiden van haar netwerk en het solliciteren bij yoga- en sportscholen. En deze maand is haar eigen website online gegaan! Aline geeft vanaf maart iedere maandagavond les als zelfstandig yoga-docent, hoe stoer is dat?!

Natuurlijk ervaart zij dezelfde hobbels als iedereen die voor zichzelf begint. Alle begin is lastig. Je moet het toch echt allemaal zelf doen, zelf uitzoeken wat je wilt en wat de juiste vervolg stappen zijn. Aline moet ineens de switch maken van producten verkopen naar zichzelf verkopen. Dat is toch wel even anders… Maar ze is op de goede weg en enorm blij met haar keuze!

Haar droom? Haar twee liefdes combineren! Want wat is er nou fijner dan in het buitenland, in de frisse buitenlucht yoga geven, als reizen & yoga je twee grootste passies zijn!

Aline haar advies voor iedereen die nog twijfelt of ze wel toe moeten geven aan die nieuwe liefde?

“Volg je gevoel, die prikkels komen er niet voor niks! Die prikkels maken je blij en je krijgt er energie van. Dat is toch het belangrijkste in het leven! Laat je niet tegenhouden door angst of twijfels. Overwin die angst juist, dan kun je trots zijn op jezelf en hoef je nooit te zeggen “Had ik maar…”. Ieder mens is uniek, dus je hebt allemaal iets eigens te bieden, ga de uitdaging aan!”

Durf jij te gaan voor je nieuwe liefde? Stoer! Laat het me weten!

Meer weten over Aline of eens een yoga les bij haar volgen? Kijk op haar website!

AANBIEDING

Maart feestmaand: 4 lessen voor slechts €30,-!

Mail Aline snel om je in te schrijven voor deze mooie kennismakingsaanbieding! (alinececile@hotmail.com)

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.