Ondernemersinspiratie: Minirockstar – kinderkleding

Duurzame kinderlabels minirockstar

Van wie krijg je meer inspiratie over ondernemen, dan van ondernemers zelf. Ik zal geregeld ondernemers interviewen over hun ervaringen en hen natuurlijk om tips vragen voor iedereen die ook droomt van een eigen onderneming.

Minirockstarkopie

Mijn eerste interview is met Anne van Haastert, 34 en moeder van 2. Zij begon in 2014 haar eigen kinderkleding webshop Minirockstar. Hieronder haar verhaal!

Anne droomde al sinds 2006 van een eigen kledingwinkel. Door de trainingen die zij op dat moment kreeg bij haar toenmalige werkgever kwam ze erachter wat ze écht wilde en waar ze goed in was. Het duurde nog even voordat ze de stap durfde te zetten. Maar vorig jaar, na voldoende lef en budget te hebben verzameld, startte zij naast haar baan met Minirockstar.

Ze heeft er voor gekozen om te beginnen met het verkopen van tweedehands kinderkleding en breidt haar webshop nu langzaam uit met nieuwe kleding van verschillende merken. Een slimme zet, want op deze manier kun je met een klein budget gewoon van start!

Het beginnen van haar eigen webshop geeft Anne een gevoel van vrijheid, je bepaalt zelf wat, wanneer en hoe. Hierdoor houdt ze voldoende tijd en energie over voor haar baan en gezin.

Sinds eind januari heeft Anne haar eigen Minirockstar pop-up store in Utrecht! Een spannende, maar vooral super leuke volgende stap. De store is op vrijdag en zaterdag open. Op deze manier blijft het gewoon goed te combineren.

minirockstar1 minirockstar2

Anne’s droom voor Minirockstar is, zorgen voor een groot aanbod van merken die anders zijn dan de massa en kleinere labels die nog geen wereldwijde bekendheid hebben. Producten die op een eerlijke manier worden gemaakt en van pure materialen. Uiteindelijk wil Anne fulltime bezig kunnen zijn met Minirockstar!

Haar tips? Met enkel een mooie webshop en leuk aanbod ben je er niet! Focus ook absoluut vanaf de start op je online vindbaarheid! Besteed hier veel tijd aan in het begin, daar pluk je later de vruchten van.
En twijfel je nog om wel of niet te starten? Anne zegt hierop: “Volg je droom, ga iets doen waar je gelukkig van wordt. Daar krijg je zo veel energie van!”

minirockstart3

 Minirockstar is online te bezoeken via www.minirockstar.nl en op vrijdag en zaterdag kun je een kijkje komen nemen in de Minirockstar pop-up store, in het nieuwe winkelcentrum in Utrecht Terwijde (Ella Fitzgeraldplein 4). Naast kleding van merken als Sproet & Sprout en Little Indians, verkoopt Anne ook allerlei leuke accessoires van bijvoorbeeld Petit Collage, Lost & Found en Comme Bonjour, dus zeker een kijkje nemen!

Zo zie je maar, het hoeft allemaal niet van stel op sprong en het kan gewoon stap voor stap. Start wanneer het goed voelt en kan, maar doe het wel!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.