Ondernemersinspiratie: Doormeal

Doormeal ondernemersinspiratie MEZpiration

In 2012, toen Hannah nog studeerde, besloot ze haar levensstijl drastisch te veranderen. Ze ging veel sporten en merkte dat goede voeding ontzettend belangrijk is om bepaalde fit-doelen te halen. Ze ging zich verdiepen in het stuk voeding en besloot haar maaltijden te posten op haar Instagramaccount, hannah vreugdenhil. Haar maaltijden trokken veel aandacht en al snel kwam de vraag van volgers of ze de maaltijden niet bij Hannah konden bestellen. Het idee voor Doormeal is geboren!

Tijdens haar studie werkt Hannah het business plan uit en besluit direct na haar studie met Doormeal van start te gaan. Hannah heeft altijd al wel willen ondernemen, maar was niet van plan dit direct na haar studie te doen. Maar ja, als het goede idee er eenmaal is, kun je net zo goed meteen die sprong in het diepe wagen.

En dat heeft ze gedaan. Van idee tot start is Hannah twee jaar bezig geweest. Ze heeft onderzoek gedaan naar vergelijkbare concepten, naar de vraag van de maaltijden en ook heeft ze onderzocht op welke doelgroep ze zich het best kon gaan focussen. En daarna moest ze natuurlijk aan de slag met het ontwerp van het logo, experimenteren met de maaltijden en het ontwerpen van de bakjes.

Met Doormeal wil Hannah haar passie voor gezond en lekker eten delen met iedereen die ook gezond wil leven, maar wellicht niet goed weet hoe of voor wie soms de tijd ontbreekt om gezond eten te bereiden. Ze maakt met Doormeal vers, gezond en professioneel bereid eten bereikbaar voor een grote doelgroep. Daarbij staan eerlijk en duurzaam eten centraal; de focus ligt op diervriendelijkheid en het reduceren van voedselverspilling.

Nu twee jaar verder geniet Hannah enorm van het ondernemen! Iedere dag is weer een dag met nieuwe kansen. Ze staat nooit met tegenzin op en heeft altijd zin om aan de slag te gaan. Ze is er enorm trots op dat ze van iets wat als hobby/passie begon haar werk heeft kunnen maken! Het is hierdoor soms wel lastig een balans te vinden tussen werk en privé, want als je werk je passie is, wanneer is genoeg dan genoeg…

De grootste les die Hannah tot nu toe heeft geleerd, is dat je nooit aannames moet doen. Spreek altijd je verwachtingen uit naar de mensen waarmee je werkt. Als je dit niet doet, ontstaan er miscommunicaties die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen worden.

Alle energie die Hannah in Doormeal steekt werpt zijn vruchten af, want sinds april dit jaar is Doormeal landelijk te bestellen! Volgens Hannah zit het succes van Doormeal in de kennis van de voedingsdeskundigen, in combinatie met de ambacht in de keuken. Het zijn lekkere maaltijden, guilty pleasures worden op een gezonde manier bereid. Gezond eten hoeft helemaal niet saai te zijn!

Hannah heeft grootse plannen met Doormeal! Haar ultieme droom is om het concept wereldwijd uit te rollen! Dus wie weet kan er straks wereldwijd gezond & lekker gegeten worden.

Hannah haar advies voor iedereen die rondloopt met een idee voor een eigen onderneming?

“Durf te dromen en durf te geloven in jouw eigen droom. In het begin werd ik uitgelachen en vond iedereen dit veel te ambitieus; schattig noemde sommige het zelfs… Nou laat je hierdoor niet tegenhouden!”

Een spreuk die voor Hannah zo belangrijk is dat ze hem voor altijd op haar arm heeft: “Live your dream, not dream your life.”

Heel veel succes met Doormeal Hannah!

Wil je de ontwikkelingen van Doormeal in de gaten houden? Volg Doormeal bijvoorbeeld via Facebook. Wil je een Doormeal proberen? Ga naar www.doormeal.com  

 

Foto credits: Doormeal

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.