Ondernemersinspiratie: innervibez

ondernemersinspiratie

De tweede ondernemersinspiratie! Deze keer komt de inspiratie van Wanda Bolck. Zij startte innervibez, een bedrijf in lifestyle coaching.

Als zzp’er aan de slag gaan was een lang gekoesterde wens van Wanda en die is begin dit jaar in vervulling gegaan! De periode hieraan voorafgaand was niet de makkelijkste, maar die heeft er wel toe geleid dat Wanda dicht bij haar gevoel is gekomen en een goed beeld heeft gekregen van wat ze wil, waar ze energie uithaalt en waar haar kracht ligt.

Innervibez was geboren: Vrouwen begeleiden op hun pad naar verbinding met zichzelf. Dit is een route die Wanda zelf heeft moeten afleggen voordat ze startte met innervibez. Ze heeft een uniek concept gecreëerd door haar ervaring als coach/trainer in de cosmeticawereld, te combineren met de zoektocht naar jezelf. Dus zowel goed zorgen voor je innerlijke als uiterlijke ik. Zij omschrijft het zelf als: “Mensen laten stralen, zowel van binnen als van buiten”.

Wanda is fulltime bezig met innervibez. Een groot voordeel van het werken als zelfstandige vindt zij dat je kunt werken vanuit je kracht, wat zorgt voor een goede balans.

Als ondernemer wil je graag te snel te veel, dit is ook één van Wanda haar valkuilen. Een valkuil die zij echter goed heeft leren herkennen, waardoor ze er steeds minder vaak ‘invalt’. Haar advies om dit te voorkomen, is om iedere dag iets te doen waarbij je even een moment voor jezelf hebt. Wanda kiest ervoor iedere dag even de natuur in te gaan, dit geeft haar rust en ruimte.

Het starten van een eigen bedrijf is leuk, maar de eerste stap naar klanten is nog behoorlijk lastig. Wanda adviseert veel over je bedrijf te vertellen, door contact te leggen met zowel bestaande als nieuwe connecties en jezelf zichtbaar te maken op netwerkborrels e.d. Ook verzorgt ze workshops, 1 op 1 sessies en wandelingen. Laagdrempelige manieren om mensen in contact te brengen met jouw bedrijf en de mond tot mond reclame daarna zijn werk te laten doen : )

Wanda haar grootste overwinningsmoment tot nu toe? De ‘moetjes’ loslaten, iets waar ik me absoluut in herken, maar wat mij nog niet helemaal is gelukt.. Het zorgt er bij Wanda in ieder geval voor dat ze veel beter koers kan houden en recht op haar doel af gaat.

Want doelen en ambitie heeft ze zeker! Wanda is op dit moment bezig met twee studies die er toe bijdragen dat ze mensen die een gezonde leefstijl nastreven, nog beter kan begeleiden. Ze wil graag trainingen gaan geven in het door haar ontwikkelde (en deels nog te ontwikkelen)  concept aan therapeuten en coaches. Haar droom is dat innervibez een begrip wordt op het gebied van leefstijlbegeleiding en dat anderen haar unieke concept gaan gebruiken in hun praktijk.

Wanda haar tip voor iedereen die op het punt staat om te starten of hierover denkt? “Ga gewoon lekker aan de slag, er zijn genoeg andere ondernemers en ook instellingen die klaar staan om je te helpen! Droom niet alleen je leven, maar leef je droom!”

Meer weten over innervibez of kan Wanda wellicht iets voor jou betekenen? Neem een kijkje op www.innervibez.nl!
Zoals eerder gezegd is het niet alleen coaching op gebied van innerlijk, maar ook uiterlijk. Daarom vind je op de website ook een webshop met gezichtsverzorgings- en lichaamsproducten als parfums en make up. De producten zijn zo natuurlijk mogelijk en sommigen zelfs op basis van Aloë Vera.

Twee leuke acties:

  • Een gratis Grazia bij aankoop van €35,- in de webshop
  • 15% korting op een eerste workshop, wandelsessie of een aankoop in de webshop. Kortingscode: innerwork15

Reacties

2 reacties op “Ondernemersinspiratie: innervibez

  1. Pingback: Ondernemersinspiratie... update!

  2. Pingback: Oppepper van innervibez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.