Online fashion inspiratie: Feestkleding

online fashion inspiratie feestkleding

December is zo’n maand dat we toch een beetje extra ons best doen op ons uiterlijk. Een hoop feestjes en natuurlijk de kerstdagen zelf, vaak een goed argument om weer eens opzoek te gaan naar wat nieuwe feestkleding!

Dit blijft altijd wel een hele zoektocht, vind ik : ). Daarom tijd om een paar sites uit te lichten, om je te helpen bij de zoektocht naar die perfecte feestoutfit.
Bij feest ga je al snel voor een jurkje, maar denk ook eens aan een mooie jumpsuit of bijvoorbeeld een rok met een leuke top. Zeker als je normaal gesproken niet echt een jurk drager bent, is het zonde om iets te kopen wat je na december nooit meer aan hebt..

Winkelstraat.nl: Een overzichtelijke website waar je precies je wensen op kunt geven en waar je een ruim aanbod krijgt van alle verschillende mogelijkheden. Het is kleding in de wat hogere prijsklasse.

Je kunt in plaats van op item zoeken ook de verschillende boutiques bekijken of zoeken op disgner. Zowel voor vrouwen als mannen veel moois te vinden!

Fashionchick.nl: Een hele handige website. Op Fashionchick kun je ook terecht voor de nodige inspiratie en het laatste fashion news. Onder de style guides vind je direct tips voor feestkleding.
Daarnaast is er een handige zoektool, waarmee je een groot aanbod kunt bekijken van verschillende webshops en merken.
Ook handig om Fashionchick.nl via Facebook te volgen, dan verschijnen er iedere keer leuke tips op je timeline.

9straatjes.com: Voor de niet Amsterdammers is dit wel een hele leuke. De negen straatjes zijn natuurlijk in het echt het leukst. Een fijne sfeer die je meteen in feeststemming brengt. Maar is Amsterdam nou net wat te ver weg of heb je gewoon even geen tijd om er heen te gaan, neem dan eens een kijkje op hun website. Hier hebben veel verschillende winkeltjes zich verzameld. Net als in de negen straatjes zelf een leuk en verscheiden aanbod en net even wat andere merken dan je op andere plekken zult vinden.
Je kunt direct slagen voor de hele familie, want ze hebben aanbod voor vrouwen, mannen en de kids!

En besluit je toch echt voor het jurkje te gaan? Neem dan eens een kijkje op LaDress.com! Een verscheidenheid aan jurkjes in verschillende modellen. En ook voor de feestdagen heel veel feestelijks te vinden.

Heel veel plezier met het uitzoeken van jullie feestkleding!

Waar slaag jij altijd voor leuke feestelijke kleding? Ik ben heel benieuwd!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.