Wat online fashion inspiratie special voor de mannelijke lezers van MEZpiration! Of natuurlijk voor de vriendinnen op zoek naar een leuk cadeau : )

Eerder schreef ik al over Suit Supply, waar de meesten van jullie vast al van hebben gehoord. Mooie op maat gemaakte pakken voor een betaalbare prijs.

Hieronder een website voor de fashion forward man en een voor de street style man. Get inspired!

Oki-ni.com

Voor moderne/hippe mannen mode kun je een kijkje nemen op Oki-ni. Een webshop voor de fashion kenner, zo omschrijven ze het zelf. Ze verkopen kleding in het hogere segment, bekende en onbekendere labels. Denk hierbij aan: Matthew Miller, Paul Smith en de Belgische Dries van Nooten.

Daarnaast kun je er ook terecht voor schoenen, van sneakers tot de moderne schoenen van nu. Oki-ni gaat geregeld leuke samenwerkingen aan met verschillende merken die voor de site exclusieve producten ontwerpen.

Freshcotton.com

Meer van de street fashion? Dan is Freshcotton wellicht een goede optie voor jou! Alweer 13 jaar gelden startte de webshop met het verkopen van hun street style kleding. Een goede chino van Ontour, gemakkelijke truien en hoodies van Revolution en veel meer.

Naast kleding verkopen ze ook sneakers, goede accessoires (horloges, caps, zonnebrillen) en sinds kort ook sportkleding.
Voor ieder wat wils, zowel hoger segment als betaalbare mannenmode. Dus gewoon eens even wat inspiratie op doen, zou ik zeggen!

 

Reacties