Op zoek naar een nieuwe outfit, maar geen zin om iedere keer bij die zelfde webwinkel te bestellen? Hieronder een paar leuke webshop tips. Voor ieder wat wils, van hoog tot laag segment. En ook leuke sites om inspiratie op te doen!

Asos

Wellicht kennen jullie deze al. Asos heeft een heel ruim assortiment en heel betaalbaar. Ze verkopen merken, maar ze zijn vooral bekend van hun eigen merk waarmee ze vliegensvlug alle laatste trends volgen. Er staan ruim 80.000 items op de site, ontzettend veel, maar het zoeken is overzichtelijk. Asos verkoopt kleding voor zowel mannen als vrouwen. Boven de 25 euro bestel je gratis en het is nu ook in Nederland gratis retourneren. Dus kun je het in ieder geval een keer proberen!

Net-a-Porter

Ook al een hele grote bekende webshop, met een eigen magazine. Een tegenhanger van Asos, want Net-a-Porter verkoopt designer labels. Eind maart werd bekend dat Net-a-Porter gaat fuseren met Yoox, een grote Italiaanse webshop die ook enkel designer labels verkoopt. Geschatte waarde van de twee bedrijven samen is 2,5 miljard… Grote speler dus!

Net-A-porter verkoopt enkel kleding voor vrouwen, maar straks door de fusie met Yoox zal dit aanbod uitgebreid worden, want zij verkopen vrouwen-, mannen- en kinderkleding. Er zitten natuurlijk op beide websites items tussen die erg duur zijn, maar er zitten ook zeker betaalbaardere items bij. En het is sowieso leuk om eens even het aanbod te bekijken en inspiratie op te doen, vind ik dan : )

Orangebag

Orangebag is een Nederlandse webhop die dit jaar alweer 10 jaar bestaat. Je kunt er terecht voor het hele gezin. Een leuke collectie, met bekende merken in het middensegment, met hier en daar een uitschieter naar wat hoger segment. Denk aan merken als scotch&soda, American Vintage en Samsoe&Samsoe. Ze hebben verschillende lookbooks online staan waar je inspiratie op kunt doen voordat je gaat zoeken.

Het is een fijne, overzichtelijke website.

Lyst.com

Een leuke mode zoekmachine! Je kunt allerlei webshop in een keer doorzoeken. Je kunt een abonnement nemen op de winkels/merken waar jij graag van op de hoogte blijft. Dit doe je wanneer je je inschrijft, hier kun je merken kiezen die je wilt volgen. Van de merken die je kiest, krijg je dan direct nieuwe items te zien.

Je kunt vervolgen items op je ‘lyst’ zetten, dan krijg je berichtje wanneer deze items zijn afgeprijsd. Van hoog segment, tot laag segment. Je kunt een uitgebreide ‘lyst’ maken en volop inspiratie op doen.

Waar koop jij jouw kleding het liefst online? Ben benieuwd!

 

Reacties