Online inspiratie: Sneakers & schoenen op maat

online schoenen op maat

Eerder schreef ik al een blogje over online winkelen met je eigen online personal shopper. Daar sluit dit blog mooi op aan, want online shoppen wordt steeds meer winkelen op maat.

De juiste schoenen vinden, kan nog een heel gedoe zijn. Je vindt de kleur mooi, maar de hak te hoog, je had liever een blokhak gewild, je zou wel eens twee kleuren willen combineren op een manier die jij het mooist vindt, je wil graag je eigen print op je sneaker.

Het kan! Deze sites bieden die mogelijkheden: Jouw schoenen op maat! Wanneer je zelf je schoenen kunt ontwerpen, kun je toch geen miskoop meer doen?!

Anna van Mills

Voor alle vrouwelijke lezers van MEZpiration is deze site zeker een bezoekje waard. Hier bestel je jouw schoenen op maat.

Anna is altijd al gefascineerd geweest door schoenen. Altijd op zoek naar de perfecte schoen. Toen zij voor de zoveelste keer teleurgesteld werd in het aanbod, nam ze de touwtjes in eigen handen.

Ze verhuist van Roermond naar Amsterdam waar ze aan de slag gaat met haar idee, waaruit uiteindelijke Anna van Mills wordt geboren. Ze combineert het op de ouderwetse manier van schoenen maken met de nieuwste 3D technologie.
Je kunt op de site precies aangeven wat je wilt met de tool die hiervoor is gemaakt. Kies type, soort hak, hak hoogte, kleur etc. Je krijgt bij iedere keuze die je maakt te zien hoe je schoen er uit komt te zien.
Heb je jouw schoenen besteld? Dan worden ze vervolgens handgemaakt in Italië. Schoenen op maat, van hoge kwaliteit.

Wil jij jouw schoen ontwerpen? Kijk even op de site van Anna van Mills en maak jouw schoenen op maat!

Custom Shoes

Waar Anna van Mills er voor vrouwen is, is Custom Shoes er voor mannen. Deze creatieve webshop bestaat sinds 2013 en hier kun je kiezen voor de schoen die bij je past. Omdat iedereen anders is en stijl heel persoonlijk is, vonden de mensen achter Custom Shoes het de hoogste tijd voor schoenen op maat. Jij kiest wat bij jou past. Jij bepaalt de kleur, het type leer, de kleur van de zool etc. De schoenen worden allemaal met de hand gemaakt in Portugal.

Welke man droomt nou niet al jaren van het ontwerpen van zijn eigen schoenen ;-). Zonder gekheid, fijn als je jouw schoen zo kan maken als jij hem het liefst ziet. Nieuwsgierig? Op naar de site van Custom Shoes en maak jouw schoenen op maat.

Unickz

De sneakers waar ik het liefst op loop, zomer, winter, maakt mij niet uit… All Stars. En bij Unickz kun je jouw All Stars helemaal op maat maken! Zo leuk dat je steeds makkelijker jouw ideeën of schoen-wensen gewoon tot uitvoer kunt brengen.

Op Unickz kun je kiezen voor prints of studs die zij aanbieden, maar je kunt ook je eigen afbeelding uploaden om op je sneaker te plaatsen. Zie jij dat wel zit, gepersonaliseerde All Stars? Kijk even op de site van Unickz.

Ben jij een sneaker fan? Op de sites van bijvoorbeeld Adidas en Nike is het ook al mogelijk om jouw sneaker helemaal eigen te maken.

Wat vindt jij de mooiste online fashion ontwikkeling van de laatste jaren?

 

 

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.