Oppepper van innervibez

oppepper innervibez inspiratie

Eerder schreef ik een ondernemersinspiratie over innervibez en afgelopen woensdag volgde ik de workshop ‘Oppepper’ bij Wanda. Een workshop om weer wat meer te weten te komen over huidverzorging.

Van te voren vul je bij de individuele workshop een vragenlijst in, zodat Wanda een goed beeld krijgt van jouw huidtype en de producten die je gebruikt.

Toen ik aankwam stonden er allemaal spullen uitgestald, die dus passen bij mijn huidtype. Wanda gebruikt onder andere producten van Sans Soucis. Deze producten bestaan uit veel natuurlijke bestanddelen. Wanda heeft gewerkt voor San Soucis, dus weet goed wat ze moet gebruiken.

Voor mij heeft ze producten uitgekozen waar granaatappelbestanddelen in zitten. Dit helpt ontstekingen verminderen. Ik kan hier snel last van hebben.

Wanda legt uit hoe je, je huid het best kan reinigen om zoveel mogelijk afvalstoffen af te voeren. En brengt daarna een peeling aan. Ik werd iets wat rood, maar hoort erbij, alles voor een opgepept huidje :  )

Na de peeling krijg je een lekker masker, gevolgd door passende huidverzorging. De roodheid bij mij vertrok dan ook zo snel als die gekomen was.

Buiten het feit dat het leuk was weer even wat nieuwe producten te zien en te kijken wat die doen met mijn huid, was het ook heel gezellig. Ik zou zeggen voor iedereen die toe is aan een moment voor zichzelf, even weg uit de dagelijkse routine, een aanrader! Wanda neemt de tijd, weet wat ze doet en let tussentijds goed op hoe je huid reageert op de producten.

Af en toe wat tijd voor jezelf kan geen kwaad. Niet alleen maar door rennen, ook af en toe een moment nemen om te genieten :  )

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.