Alweer even geleden liet ik professionele foto’s maken voor mijn website, VLINDER marketing en ook een paar voor MEZpiration, wellicht heb je die al gezien : )

DSCN0017 DSCN0011 DSCN0034

Ik heb even getwijfeld of ik door een professional foto’s zou laten maken, ik ben niet zo van voor de lens staan. Geen geboren model zullen we maar zeggen : ) Worden foto’s dan wel echt mooier of ziet het er een beetje ongemakkelijk uit.. Ik vind zelf dat het er echt mooier uit ziet!

Voor VLINDER marketing wilde ik niet alleen portret foto’s, maar ook wat stills. De ideeën die ik hiervoor had, heb ik voorgelegd aan Eef, de fotografe en samen zijn we tot een goed plan gekomen voordat we met de shoot begonnen.

DSCN0057  DSCN0010  DSCN0078

Uiteindelijk vond ik de fotoshoot super leuk! Er worden heel veel foto’s gemaakt, dus op een gegeven moment gaat het gewoon vanzelf, het ongemakkelijke is snel weg. En het was super mooi weer, dus konden er ook foto’s buiten worden gemaakt.

Hieronder de foto’s voor VLINDER marketing. Ik ben zelf erg blij met het resultaat! Het is een helder, fris beeld geworden. Past goed bij wat ik wil uitstralen.

DN1A9735  DN1A9683

WEB DN1A9730-3  DN1A9712-2 copy

Ik ga de foto’s ook gebruiken op social media. Op LinkedIn geeft een mooie professionele foto toch een heel andere indruk dan een foto die je zelf hebt gemaakt, of van een vakantie waar je een deel hebt afgeknipt : )

DN1A9833Zeker als je voor jezelf begint en jij het gezicht bent van de organisatie zou ik zeggen, investeer in goede foto’s. Jouw website, je visitekaartje, ziet er meteen een stuk professioneler uit!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden? Ik ben benieuwd!!

Binnenkort werk ik VLINDER marketing helemaal bij en komen de nieuwe foto’s erop. Zal een seintje geven als jullie het eind resultaat kunnen bewonderen : )

Ik liet mijn foto’s maken door eefphotography. Ga jij op zoek naar een professionele fotograaf? Bedenk van te voren wat je belangrijk vindt en wat je wilt uitstralen. Bekijk verschillende sites, zo krijg je een gevoel bij de mogelijkheden en ook bij wat jou aanspreekt.

Reacties