Het boek lag al een tijdje op me te wachten, Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen. Tijd voor mijn review over dit boek, van een inspirerende onderneemster.

Annic startte in 2009 met het inmiddels zeer succesvolle I love fashion news, een fashion nieuws site die per maand door miljoenen mode liefhebbers wordt bezocht.

Naar aanleiding van de vele vragen die zei kreeg over ondernemen, de beste manier om te starten, tips, hulp etc. besloot ze om masterclasses te gaan geven en dat resulteerde uiteindelijk in haar eerste boek om haar verhaal en advies met veel meer mensen te kunnen delen.

Het boek leest lekker vlot, je bent er eigenlijk zo door heen. Wat ze zelf ook al schrijft, het zijn geen wereldschokkende onthullingen over ondernemen. Maar het heeft me wel weer wakker geschud en het vuurtje nog wat meer aangewakkerd. Het is voor mij een bevestiging dat ik de goede weg heb gekozen, om voor mezelf te beginnen.

Het is een leuk boek om te lezen voor iedereen die aan het ondernemen is of hier over nadenkt. Als je aan het ondernemen bent, kan het zorgen voor nieuwe inzichten en je stimuleren in jezelf te geloven en door hard te werken en groots te denken te komen waar je wil komen. Als je overweegt om te ondernemen is het een goed boek om te lezen om erachter te komen of je dit écht wil en of ondernemen wel iets is dat in je bloed zit.

Dus zeker een aanrader!

Van de week kondigde Annic aan dat binnenkort de lancering van haar nieuwe project gepland staat, Annicvw.nl. Dit wordt een soort online lifestyle magazine, met onderwerpen als fasion, beauty, sport, travel, carrière en meer. Ik ben er benieuwd!

Welk boek moet je als ondernemer volgens jou zeker gelezen hebben? Laat het me weten!

Het boek is te koop op bol.com.

Reacties