Review: On top, Anna Nooshin

On top Anna Nooshin

Een inspirerend boek dat motiveert om te gaan voor je dromen en te geloven in je eigen kracht.

Ik was er zo doorheen! Het is een leuk boek om te lezen, zowel voor startende ondernemers of mensen met de droom voor zichzelf te beginnen, als voor fashion liefhebbers.

Anna heeft het niet aangewaaid gekregen. Ze heeft haar kracht gehaald uit dingen waar anderen wellicht de handdoek in de ring hadden gegooid.

Ze heeft van jongs af aan hard gewerkt en door haar ervaringen een duidelijk beeld gekregen van waar ze goed in is en altijd de passie voor mode gehad. Ze heeft aan droom najaagt, zich hierin vastgebeten en niet meer losgelaten. Daarom is waar ze nu is, On top! Haar online magazine NSMBL heeft inmiddels ruim 6 miljoen page views per maand!

Het boek geeft direct een leuk inkijkje in de wereld  van een grote fashion blogger. Zoals ik schreef, niet alleen inspirerend voor mensen die voor zichzelf willen beginnen, maar ook als je het leuk vindt om meer te weten te komen over die fascinerende modewereld.

Ondernemen is leuk, maar niet van zelfsprekend. Het is hard werken en uitgaan van je eigen kracht. Anna schut je weer even wakker. Want zonder kloten kom je er niet. Dus geloof in jezelf, in wat je kunt en wat je doet, dan doen anderen dat ook. Laat je niet afschrikken door angsten of twijfels van anderen, maar blijf gaan voor wat jij denkt dat goed is.

Anna omschrijft de dilemma’s waar je als twintiger mee te maken krijgt en vraagt zich af of je na je dertigste wel beseft wie je bent. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik ben 32 en ben er nog steeds niet helemaal uit hoor ; ). Iedere leeftijd heeft zo zijn dilemma’s en momenten waarop jij je afvraagt of dit nu echt wel is wat je wil. Je blijft altijd bezig met het evalueren van jezelf en van wat je aan het doen bent. Dat is alleen maar goed,  het brengt je tot waar je wil komen. Ik heb in ieder geval in december besloten het roer volledig om te gooien en dat voelt heerlijk!

Anna, een super leuk, grappig en inspirerend boek om te lezen. Veel succes met alles wat op je pad komt, maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen!

En voor alle dertigers: Weten jullie wie je bent en wat je wil? Ben benieuwd!

Het boek van Anne zelf ook lezen? Je koopt het hier!

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.