Sieraden van Amsterdamse bodem

Amsterdamse sieraden

Eerder schreef ik al over sieraden van Rotterdamse bodem. In ons ondernemende land zijn er zo veel mooie sieraden labels, dat ik er nu ook drie voor je op een rijtje zet uit onze hoofdstad!

Leuk als inspiratie voor deze feestmaand en ook mooi om je te realiseren dat je jouw cadeaus niet van ver hoeft te halen. Hier in Nederland worden heel veel mooie & leuke producten gemaakt door mensen die dit met hart en ziel doen.

Club Manhattan

Leuke, strakke sieraden. Ik houd van ‘minimalistisch’, zonder teveel poespas en dat is Club Manhattan zeker. Tegelijkertijd spelen ze in op de laatste trends.
Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam wordt er ieder jaar een nieuwe betaalbare collectie ontwikkelt. Hierbij laten ze zich, zoals de naam al wel verklapt, inspireren door die bruisende wereldstad: New York.

BY1OAK

Voor Crissie en Rachelle is het idee voor hun sieradenlabel eigenlijk ook ontstaan dankzij die inspirerende stad aan de overkant van de plas, New York. Na drie maanden in New York te hebben gewoond, werd het idee voor BY1OAK geboren.

Inmiddels reizen ze veel om zich ook door andere mooie plekken te laten inspireren en de mooiste materialen te ontdekken. De sieraden worden allemaal met de handgemaakt. Van strak minimalistisch, tot wat romantischer met verschillende soorten edelstenen of bedeltjes. Naast de vaste designs is het bij BY1OAK ook mogelijk je sieraad een persoonlijke touch mee te geven. Je kunt je wens aan hun doorgeven!

Ivy & Liv

In 2013 heeft Fleur Ivy & Liv opgericht. Ze voelde de sterke behoefte om een sieradenmerk te creëren met een edge, wat door iedereen gedragen kan worden, ongeacht leeftijd of voorkomen. Dit is meteen terug te zien op de site, wat het merk erg authentiek maakt.

Een minimalistisch, elegant label, gevestigd in Amsterdam. Alle sieraden worden gemaakt van 14 karaats goud, sterling zilver of verguld zilver.

Wat is jouw favoriete Amsterdamse sieraden label? Laat het weten!

 

Foto credits: Club Manhattan, BY1OAK, Ivy & Liv.

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.