Sintcadeaus van Nederlandse bodem

Heerlijk: de tijd van lekker warm binnen zitten, genieten met familie en cadeaus is weer aangebroken. Natuurlijk staat ons oer-Hollandse sinterklaasfeest eerst nog voor de deur voordat we de kerstboom gaan optuigen. In de loop naar het feest van onze goedheiligman zal ik de komende weken op MEZpiration wat sinterklaasinspiratie delen.

De afgelopen jaren heb ik heel veel mooie producten van Nederlandse ondernemers gedeeld, waarmee inmiddels een ellenlang verlanglijstje te vullen is. Ik heb de leukste sinterklaascadeaus eruit gepikt en op een rijtje gezet: wat oer-Hollandse cadeau inspiratie voor ons oer-Hollandse sinterklaasfestijn, rekening houdend met verschillende budgetten.

Sieraden

Ons kleine kikkerlandje is inmiddels heel wat sieraadlabels rijk. Sinterklaas is de perfecte gelegenheid om sieraden te geven en te krijgen, die meteen met Kerst gedragen kunnen worden. De keuze is reuze op de Nederlandse markt en voor liefhebbers van elke stijl is er wel wat te vinden. Zo verkoopt Club Manhattan (4) trendy, op New York georiënteerde designs, kun je voor ruwe maar romantische sieraden terecht bij By1Oak en heeft Monocrafft etnische ontwerpen. Fashionology (1) verkoopt speelse en gepersonaliseerde sieraden en voor minimalistisch en tijdloos design kun je terecht bij Ivy & Liv.

Stationery

Trap je jaar vol goede voornemens goed af met een gloednieuwe Milly Pie planner. De kleurrijke planners van dit Nederlandse merk helpen je om je gedachten te ordenen en zorgen ervoor dat to-dolijstjes afvinken nog leuker wordt. 

Nóg georganiseerder het jaar beginnen doe je met de items van Studio Stationery (3 en 5). De vrolijke etuis, notitieblokken en schrijfwaren zijn perfecte kleine cadeaus en zijn om blij van te worden.

Zonnebril

Ben je toch echt een zomermens? Met de zonnebrillen van Dick Moby (7) bereid je je vast voor op de seizoenen met meer zonuren. Natuurlijk ook het perfecte item om in je koffer te stoppen naar een wintersportbestemming.

Duurzaam geluid

House of Marley verkoopt duurzaam geproduceerde koptelefoons (6) in prachtige designs. Geïnspireerd door de reggaemuziek van Bob Marley, hebben  de ondernemers achter House of Marley gezorgd dat je met deze koptelefoons zelfs de laagste reggaebas hoort. Reken er maar op dat je met dit cadeau indruk maakt. 

Tas
Met een mooie tas maak je menig mens blij. Daphny Raes (2) heeft een collectie prachtige leren tassen van ongekend vakmanschap. En ook van de tassen van Mon Sak word je hebberig. Extra leuk is dat je deze tassen kunt customizen, waardoor je een geheel gepersonaliseerd cadeau kunt geven.

Bron beeld: Club Manhattan, Fashionology, Dick Moby, Daphny Raes, Studio Stationery & House of Marley. Bewerking door MEZpiration.

Reacties