Snoop winkeltje: Mashed conceptstore

Mashed snoop winkeltje

Nu een paar keer binnen gelopen bij Snoop winkeltje Mashed op de Jan Pieter Heijestraat en iedere keer ziet het er weer anders uit. Dat is nou precies wat dit soort winkels zo leuk maakt, vind ik. Iedere keer zie je weer nieuwe dingen of vallen er weer andere dingen op.

DSCN0015bw DSCN0012bw

Eigenaresse Pascale van Mashed had vroeger altijd de droom om directeur te worden, waarvan wist ze toen nog niet. Voordat ze met Mashed begon werkte ze als distributeur van accessoires. Hierdoor ontstond het idee voor een concept store. Een plek waar je op ieder gewenst moment binnen kunt lopen en rustig uren rond kunt kijken.

En in 2014 was het zover, haar droom ging in vervulling, ze opende haar eerste eigen winkel op de Jan Pieter Heijestraat. En nog geen jaar later volgde al de tweede winkel in Haarlem.

DSCN0040bw  DSCN0044bw

De naam Mashed komt van mashed potato. De naam geeft weer dat alles met elkaar gemengd kan worden, van oud tot nieuw, tot design. Ze verkopen producten in verschillende prijsklasse en de producten staan mooi in heel veel verschillende interieur stijlen.

DSCN0033bw DSCN0019bw DSCN0032bw

Voor ieder wat wils. Bij Mashed vind je unieke producten die niet overal te koop zijn. Er is en huiskamersfeer gecreëerd, waardoor je niet alleen blijft hangen voor de spulletjes, maar ook voor de gezelligheid : )

Ik zou zeggen zeker eens een kijkje nemen! Of in Amsterdam, of in Haarlem! Kijk voor meer info de site van Mashed!

Mashed Amsterdam wordt op dit moment gerestyled, je kunt vanaf 11 september weer terecht in de vernieuwde winkel.

 

San, hier hadden we denk ik wel uren door kunnen brengen : ) Love you & miss you!!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.