Snoop winkeltje: Phabbs Fashion

Phabbs snoop winkeltje

Op de Bilderdijkstraat 150 zit een heel leuk kledingwinkeltje, Phabbs Fashion. Ik kom er geregeld om er lekker even te snuffelen en te kijken wat ze allemaal weer voor leuks hebben.

Het winkeltje past perfect bij de MEZpiration Snoop winkeltjes. Net even anders dan anders met een eigenaresse die haar droom achterna is gegaan.

DSCN0091 Phabbs Fasion by MEZpiration

Passie voor mode heeft Gerdie altijd al gehad. Als meisje van tien was ze al te vinden achter de naaimachine. En in 2011 ging haar meisjesdroom in vervulling! Ze opende Phabbs fashion, vernoemt naar haar prachtige dochter.DSCN0098

Een leuke winkel met voor ieder wat wils door het gevarieerde assortiment.  Er hangt een fijne, persoonlijke sfeer, waardoor je rustig de tijd kunt nemen eens even lekker rond te kijken. En kom je met een specifieke wens, dat word je super fijn geholpen en komen de meiden met leuke ideeën.

Bij Phabbs kun je terecht voor bekende merken als Ichi, MbyM en LBT, maar je vindt er ook leuke tweedehands kleding, vintage en er is een breed aanbod van super leuke sieraden en tassen. Daarnaast hangt er kleding ontworpen door een vriendin van Gerdie, dus echt alleen bij Phabbs te vinden.

DSCN0099 DSCN0086

En zou je het leuk vinden om eens een avond lekker rustig rond te kunnen snuffelen met vriendinnen onder het genot van een hapje en een drankje? Dat kan! Phabbs organiseert Girls Night. Je kunt dit gewoon gratis boeken en krijgt ook nog eens 15% korting op de gehele collectie! Dat is nog eens iets leuks voor een verjaardag, afstuderen, of gewoon zomaar : )

DSCN0087Phabbs verkoopt niet online, wel zijn ze actief op social media, zo kun je precies in de gaten houden wat er nieuw binnen is.

Dus heb ik je nieuwsgierig gemaakt, ga dan gewoon eens een kijkje nemen bij Phabbs op de Bilderdijkstraat 150 in Amsterdam!

Denk dat jij voor één van de gave ringen was gegaan San : ) Love you & miss you!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.