Snoop winkeltje: T.I.T.S.

T.I.T.S.

De tweede in de serie ‘Snoop’ winkeltjes! Achter dit soort winkeltjes schuilt vaak een leuk verhaal, van mensen die durven te gaan voor hun dromen en dit geldt ook zeker voor de meiden van T.I.T.S.!

Mathilde en Nathalie zijn oud-collega’s, ze werkten samen in een kledingwinkel in Amsterdam tijdens en na hun studies. Mathilde studeerde fiscaal recht en Nathalie deed de AMFI. Eenmaal klaar met hun studie wisten ze niet goed wat ze hier mee wilden doen. Toen Nathalie aan Mathilde voorstelde om samen een winkel te beginnen, hoefde ze hier dan ook niet lang over na te denken.

Allebei hebben ze nog geen grote verantwoordelijkheden als gezin of koophuis, dus waarom niet gewoon de sprong wagen en gaan voor hun droom! Ze zijn nu anderhalve maand open en hebben hier nog geen moment spijt van gehad. Ze vormen de perfecte combinatie. Ze vullen elkaar goed aan en hebben een duidelijke verdeling van de verantwoordelijkheden. De meiden maken beiden op de juist manier gebruik van hun achtergrond. Mathilde bekommert zich om de zakelijke kant en Nathalie is het creatieve brein.

Ze gaan samen op inkoop en zorgen voor een kleurrijke collectie, die net even anders is dan alles wat er al is. Want dat moest het toch echt wel worden. Er zijn zoveel winkeltjes die heel erg op elkaar lijken en dezelfde labels verkopen, dit wilden zij niet.

Dit is al begonnen met de naam, T.I.T.S., uitdagend, anders dan anders en uniek. En dit voeren ze door in de vrolijke winkeluitstraling en de unieke labels die ze verkopen als Lazy Oaf, White paper  en Clashit.

Dat ze anders zijn dan anders valt op, want nog geen week na opening stonden ze al op Your little black book en afgelopen weekend verscheen er een artikel in de PS van het Parool, hoe tof is dat!

Het is hard werken, maar doordat het hun eigen winkel is en ze bezig zijn met iets waar ze echt enorm van genieten, voelt het voor de meiden niet als werken.

Een super leuke winkel. Lekker kleurrijk, vrolijk en fris. Je kunt starten met een lekkere kop koffie voor de winkel, aan de gezellige tafel binnen, of op het terras aan de achterkant en daarna heerlijk rondsnuffelen tussen de unieke merken, een kleine selectie woonaccessoires, kunst en leuke sieraden. Dus ben je in de buurt? Zeker even binnen lopen!

T.I.T.S., de Clercqstraat 78 in Amsterdam.

Wat is jouw favoriete Snoop winkeltje? Laat het me weten!

Het eerste Snoop winkeltje gemist? Kijk hier!

 

Lieve San, hoop dat je ergens met me mee geniet! Die kleding had je super tof gevonden!! Love you & miss you! 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.