Weer even twee leuke Nederlandse labels uitgelicht! Er komen veel leuke, grappige, vrolijke posters, kaarten en andere stationery voorbij. Daarom deze keer twee leuke stationery merken in het zonnetje. Allebei totaal verschillend, maar heel leuk op hun eigen manier. Tijd om weer lekker kaarten te versturen, mooie agenda’s aan te schaffen en vrolijk versierde pakketjes cadeau te geven 🙂

Studio Stationery

Kennen jullie het super vrolijke Studio Stationery al? Eigenaressen Anke en Elma gaan voor vrolijke kleuren en bieden een uitgebreid assortiment, dat bijvoorbeeld ook te koop is bij Loods 5. Twee meiden die van hun passie hun werk hebben gemaakt en al hun creativiteit kwijt kunnen in het steeds weer creëren van een nieuwe vrolijke collectie.

Studio Stationery   stationery-ss-3   stationery-ss1

Je kunt bij Studio Stationery terecht voor kaarten en posters, maar ook voor notitieblokken, handige planners en kalenders en leuke clips om al je papierwerk bij elkaar te houden.

Als je je werkplek op wil vrolijken, zou ik zeker even een kijkje nemen op de website van Studio Stationery.

Winkeltje van Anne

Anne brengt in haar label twee grote passies samen. Van kinds af aan is ze altijd al bezig geweest met ‘ondernemen’. Altijd bezig met het verkopen van spulletjes vanuit haar winkeltje. En ook gingen overal haar potloden mee naar toe, zodat ze op ieder gewenst moment kon tekenen.

Het ondernemen en het illustreren komen samen in haar Winkeltje van Anne. Hier verkoopt ze onder andere leuke kaarten en posters, met grappige, lieve & unieke teksten.

Winkeltje van Anna stationery   stationery-wa-2   stationery-wa-4

Soms zie ik binnen een dag een post voorbij komen met ‘weer op voorraad’  en aan het eind van de dag ‘snel gegaan zeg..’. Dus je kunt wel concluderen dat de producten geliefd zijn en veel mensen aanspreken.

De producten van Winkeltje van Anne zijn op veel verschillende plekken te verkrijgen, bijvoorbeerd bij Keet Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van dit leuke Nederlandse merk? Neem een kijkje op de site!

Welk van deze labels is jouw favoriet? Of ken je een ander leuk stationery label? Laat het weten!

Foto credits: Studio Stationery & Winkeltje van Anna

 

 

 

Reacties