SUE food – verantwoord snoepen

SUE

De laatste Happy Sweets is alweer een tijd geleden, ik ga binnenkort weer de keuken in om iets lekkers te maken. Maar als ik zelf geen bakzin of -inspiratie heb, haal ik heel graag de taartjes van SUE.

Kennen jullie deze zoet zonder suiker al? De zoetigheden van SUE zijn zelfs ook nog lactose en gluten vrij. Het idee voor SUE is ontstaan toen eigenaresse Kim op zoek ging naar een verantwoord alternatief, omdat ze een ontzettende zoetekauw is, maar ook bewust bezig is met gezonde voeding.

In haar vrije tijd begon ze in haar keuken met experimenteren. En met succes! Het begon met uitdelen aan vrienden en familie die erg enthousiast reageerden en toen ook de eerste horecazaakjes heel blij werden van haar zoetigheden zonder suiker, is het balletje gaan rollen. Al snel kon ze haar fulltime baan opzeggen en zich volledig focussen op haar eigen bedrijf.

Inmiddels stuurt ze samen met haar vriend het team aan. Alle gebakjes worden nog steeds met de hand gemaakt, maar nu in hun bakkerij in Schiedam. Vanuit daar worden ze verkocht door heel Nederland. Ik kwam SUE tegen bij Wijst West hier in Amsterdam, maar er zijn inmiddels heel veel verkooppunten en sinds begin 2016 zelfs een eigen SUE Store, in het centrum van Rotterdam.

Het SUE assortiment bestaat bijvoorbeeld uit en alternatief voor de Bounty, Cheescake en Tiramisu. Nieuwsgierig naar het hele assortiment? Kijk even op de site!

Een prima alternatief als je zin hebt in iets lekkers, maar bijvoorbeeld geen suiker mag zoals ik zelf. Of natuurlijk gewoon als je zin hebt om te snoepen, maar liever gaat voor een gezondere variant!

Binnenkort weer een Happy Sweets op MEZpiration. Nieuwsgierig naar de Happy Sweets recepten? Kijk even hier!

Foto credits: SUE food

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.