Te gek & heerlijk cadeau: Chocstar

chocstar

Kom ik toch weer een te gek en heerlijk cadeau tegen, of gewoon lekker voor jezelf natuurlijk :-). Chocstar! Een bedrijf ontstaan vanuit de liefde voor chocolade en de wens iedere smaak te kunnen creëren die je maar wilt.

Bij Chocstar kun je jouw allerlekkerste chocoladereep samenstellen. Eigenaresse Annefrid komt tijdens een reis haar favoriete chocoladereep tegen. Eenmaal thuis komt ze er na een lange zoektocht achter dat deze smaak in Nederland nergens te krijgen is.

Dit moet anders besluit ze. Ze zegt haar baan op en volgt een cursus chocolade maken bij de grootste chocolademaker ter wereld. Ze schaft een chocolademachine aan, zorgt voor een website en Chocstar is geboren!

Op de site van Chocstar kun je jouw ideale reep samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende, fairtrade, basis chocolade, die je kunt aanvullen met 65 verschillende ingrediënten. Van noten en vruchten, tot karamel en noga. Er is van alles mogelijk. Je kunt vier verschillende ingrediënten kiezen per reep.

Zoek je nog een leuk kerstcadeau? Stel een kerstster of kerstboom samen met de favoriete ingrediënten van de ontvanger.

Een top cadeau! Net zelf eentje besteld, zal het eindresultaat even showen op mijn social media kanalen :-).

Ik word zo blij als ik dit soort verhalen lees. Een concept voor je eigen bedrijf kan zo maar van het een op het andere moment ontstaan. Ga ervoor! Niets hoeft je te weerhouden, ook het gebrek aan kennis niet, want die kun je gewoon bijspijkeren.

Wat is jouw droom?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.