MEZpiration – inspirerend ondernemen

Zet die stap, waag die sprong, je zult ervaren dat als je gaat doen wat je echt wil, waar je echt in gelooft, waar je echt blij van wordt, dat dit voelt als een enorme bevrijding. Werken voelt niet langer als werken.

Al velen gingen je voor! Hun inspirerende verhalen, do’s en don’ts lees je op MEZpiration.

MEZpiration laat zien dat alles mogelijk is, als je maar doet wat bij je past. En laat zien dat iedereen impact kan maken, hoe klein je ook begint.

Betekenisvol ondernemen, de betekenis economie, het is waar we naar toe gaan met z’n allen. Verhalen worden steeds belangrijker, niet alleen bezig zijn met jezelf, maar kijken wat je kunt betekenen voor een ander, voor milieu, voor dier. En het zijn vaak de mooiste verhalen, verhalen met een sterke missie. En omdat wij door deze verhalen te delen op onze manier impact kunnen maken, delen wij deze verhalen enorm graag!

Geniet

MEZpiration is onderdeel van mijn ondernemersverhaal. Toen ik in 2015 de sprong in het diepe waagde, zocht ik naar verhalen van anderen. Hoe pakten zij dit aan? Waar moest ik op letten?
Er was niet 1 platform waarop ik dit soort verhalen kon vinden. Dus ik besloot ze te gaan verzamelen.

En dat heeft mij ook weer een hoop gebracht.

Ik geniet van schrijven;

Ik geniet van het delen van verhalen;

Ik geniet mooie merken ontdekken;

Ik geniet van de ondernemerskracht van Nederland;

Zoveel moois; lokaal, duurzaam, goed voor mens, dier een milieu;

Ik geniet van een klein steentje bijdragen aan een mooiere wereld

Hopelijk geniet jij van alle mooie merken & inspirerende verhalen die er op MEZpiration te vinden zijn en inspireert het je vooral te leven op een manier die bij je past & zie je ook mogelijkheden bij te dragen aan het zo mooi mogelijk maken & houden van onze planeet. Dat kan al heel simpel: kies voor producten van ondernemers die impact maken.

Veel leesplezier!

Marieke Zwagerman
Over MEZpiration & MEZ

Heb jij een inspirerend verhaal, wil je meer lezen over bepaalde onderwerpen, heb je andere inspirerende dingen om te delen of vragen die je graag beantwoord wil zien? Twijfel niet en mail! marieke@mezpiration.nl