Chocoladeabonnement? Het kan bij Andere Chocolade!

andere chocolade inspiratie

Wie wil dat nou niet, een chocoladeabonnement?!

Creativiteit is hetgeen Siebrigje de afgelopen jaren gemist heeft in haar werk. Ze werkte een tijdje in China en had daarna verschillende functies in Nederland, maar ze kon er haar creativiteit niet in kwijt.
Ze zag om zich heen allerlei leuke bedrijfjes ontstaan, waarin mensen juist iets deden met hun creativiteit. Zelf had ze hét idee nog niet, dus besloot ze over andere creatievelingen te gaan schrijven op haar blog ‘good ideas grow on trees’. Dit werkte voor haar enorm inspirerend.

Zo ontstond langzaam haar idee voor Andere Chocolade. Voor haar blog schreef ze over de Chocolate Makers uit Amsterdam. Twee vrienden die zelf op een verantwoorde manier chocolade maken. Dit sprak Siebrigje zo aan dat het maar in haar hoofd bleef zitten.

De pijlers voor haar eigen bedrijf werden: Vrolijkheid, schoonheid & verantwoord gemaakt. Dat laatste is belangrijk geworden nadat ze in China heeft ervaren hoeveel bulk er geproduceerd wordt, op een niet zo verantwoorde manier…

Tijdens een yoga les kwam ineens het idee voor Andere Chocolade, een letterlijk ‘gloeilamp momentje’ : ).

Andere Chocolade

Siebrigje wil met Andere Chocolade mensen kennis laten maken met de chocoladewereld. Er is zoveel meer dan enkel de repen uit de supermarkt! Ze vergelijkt het met de ontwikkeling in de koffiewereld. Tegenwoordig is er zoveel meer kennis over koffie, je gaat niet meer voor dat kopje ‘automatenkoffie’. Er zijn heel veel verschillende koffietentjes/verkooppunten waar je terecht kunt voor bijzondere/lekkere/fair trade koffie. In de chocoladewereld is deze omslag er ook, maar deze is nog veel minder zichtbaar. Daar wil Siebrigje met de chocoladeabonnementen van Andere Chocolade verandering in gaan aanbrengen!

Er zijn heel veel kleine chocolademakers die heerlijke repen chocolade maken met respect voor het product en die vooral de cacao eer aan doen! Een puur product, vol van smaak, dat voorkomt dat je er teveel van eet, maar er juist vooral van geniet : ).

Het idee voor Andere Chocolade ontstond begin 2015. Na haar idee helemaal te hebben uitgewerkt en het maken van een mooie website, kon Andere Chocolade vorig jaar oktober live!

Inmiddels is het aanbod al behoorlijk gegroeid. Je kunt kiezen voor een chocoladeabonnement, maar bijvoorbeeld ook voor een losse suikervrije chocoladebox. Siebrigje is nu op zoek naar samenwerkingen met andere creatieve ondernemers. Zo is de Emmeke-box ontstaan. Een leuk kraamcadeau met twee lekkere chocolade repen en een zelf gebreid knuffeltje voor de kleine.

Andere Chocolade  Andere Chocolade

Siebrigje is na een zoektocht gekomen tot haar droombaan. Natuurlijk gaat het ondernemen niet vanzelf en was het afgelopen jaar een behoorlijke rollercoaster. Maar Siebrigje geniet van alle leuke mensen die ze ontmoet en de enorm enthousiaste reacties van haar klanten.

Met regelmaat chocolade proeven & mensen blij maken met super mooie producten, iets leukers kan Siebrigje zich niet voorstellen!

Lijkt het jou wel wat, zo’n chocolade abonnement van Andere Chocolade?Kijk snel op www.anderechocolade.nl!

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.