Ondernemen met een missie: The next closet

the next closet

Ondernemers met een missie. Duurzaam ondernemen is voor de oprichters van The Next Closet altijd belangrijk geweest. Lieke en Thalita begonnen al eerder samen Professional Passionates, een campagne bureau dat zich specialiseert in concepten en evenementen met een duurzame missie.

Vanuit deze missie is ook The Next Closet ontstaan. Want waarom nieuwe spullen kopen als er al zoveel moois bestaat?

Met The Next Closet is dé Nederlandse online marktplaats voor design kleding. Het brengt hun passie voor duurzaam samen met hun commerciële skills.

Geen mooie kleding meer die in de kast blijft liggen. Je geeft jouw design kleding een tweede leven, je voorkomt verspilling en maakt er iemand anders heel erg blij mee.

Voor de verkopende partij is alles heel goed geregeld. Ophalen, styling, fotografie etc. wordt door TNC gedaan nadat zij de kleding geschikt hebben bevonden voor verkoop op TNC.

Ze werken zoveel mogelijk samen met bedrijven die ook duurzaam werken, zoals bijvoorbeeld een milieuvriendelijke stomerij.

Wordt kleding niet verkocht, dan wordt het gedoneerd aan Dress for Succes. Zij helpen mensen die hier zelf niet de middelen voor hebben, toch goed gekleed naar bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek te gaan.

The Next Closet is een goed initiatief en een mooie overzichtelijke website met de leuke ‘closet of’ categorie waar ook veel bekende namen tussen staan.

Dus ben je op zoek naar iets moois en zou je wel een keer in een design item willen lopen tegen een mooie prijs of heb design kleding in je kast hangen die je (bijna) niet meer draagt? Gewoon even kijkje nemen op The Next Closet!

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.