Duurzame regenjassen om herfstachtig weer te trotseren

duurzame regenjassen

Regenjassen, ze zijn er in allerlei maten en kleuren. Veel labels brengen tegenwoordig een jas uit om het herfstachtige weer in Nederland te trotseren. We delen een aantal mooie, duurzame regenjassen voor als je door de bomen het bos niet meer ziet.

Maium

De regenjassen van het Nederlandse merk Maium zijn ideaal als je vaak fietst. Zo heeft het label lange regenjassen met een kapje aan de voorkant zodat je gezicht niet nat wordt. En wat dacht je van de ritsen aan de zijkant, waarmee je jouw jas kan veranderen in een poncho die je ook op de fiets droog houdt. Handig!

De jassen zijn gemaakt van gerecycled plastic en onder eerlijke arbeidsomstandigheden geproduceerd in China. Ze zijn unisex en te koop in 13 mooie kleuren!

Je vindt de collectie van Maium op Maium.nl

Insane In The Rain

Als je van vrolijke printjes houdt is Insane In The Rain. De naam zegt het eigenlijk al. Voor gekke printjes ben je aan het juiste adres bij dit ecologische rainwearmerk.

De jassen zijn unisex en gemaakt van gerecycled plastic. Voor elke jas worden 17 tot 23 plastic PET-flessen gebruikt die anders ergens in de oceaan zouden eindigen. De jassen van het label worden onder goede arbeidsomstandigheden geproduceerd.

Benieuwd? Je schaft zo’n vrolijke jas aan op de website van Insane In The Rain

RAINS

Het Deense merk RAINS werd in 2012 opgericht en is inmiddels door heel Europa verkrijgbaar. Het zijn regenjassen die lekker lang mee gaan, omdat ze met zorg en van goede materialen gemaakt worden. Dus je betaalt iets meer, maar hoeft dan ook niet meer ieder jaar een nieuwe regenjas aan te schaffen en in Nederland heb je die toch echt iedere dag nodig :-).

Dus heb je een regenjas nodig? Dan zou dit een prima keuze kunnen zijn. Door de kwaliteit van de jas doe je er lekker lang mee. Kijk eens op de website van Rains voor hun collectie.

Ken jij meer mooie labels met duurzame regenjassen?

Foto: Insane in the Rain

Reacties