Fairf: Stichting & Duurzame verf!

Fairf

Druk bezig met verbouwen, sta je op het punt te verhuizen of is jouw huis toe aan een opfrisbeurt? Dan heb ik misschien wel een hele leuke tip voor je.

Natuurlijk kun je voor de verf naar een van de vele verschillende bouwmarkten, maar je kunt ook kiezen voor de verf van Fairf.
Deze verf is ‘fair’ zoals de naam al doet vermoeden. Het is verf op waterbasis, biologisch afbreekbaar en onschadelijk voor mens en milieu. De verf is geurloos, dus als je plotselinge zin hebt om de kinderkamer of de woonkamer te verven, kan dit gewoon, want je hebt ’s avonds geen last van verflucht. Misschien nog wel belangrijker, je ademt dus ook geen gevaarlijke stoffen in die nog wel eens in andere verf kunnen zitten.

En met iedere pot Fairf die je koopt steun je direct Stichting Fairf Charity Projects. Deze stichting ondersteunt mensen in een sociaal-zwakke positie in binnen- en buitenland. Ze richten zich onder andere op onderwijs en het creëren van werkgelegenheid.
Zo heeft de stichting een verffabriek in de sloppenwijken van Rio opgezet. In deze verffabriek werken nu locals die verf maken voor kunstenaars. Deze kunstenaars maken van de huizen in de sloppenwijken een vrolijk geheel.

Super leuk toch, zo’n dubbelop pot met goede verf? Duurzaam verven en meteen iets terug doen om de wereld gewoon weer wat vrolijker te maken. Ik zeg: Top!

Nieuwsgierig naar de verf van Fairf? Kijk even op de site!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.