Dutch design: XO organics & Soappharmacy – verzorgingsmerken

dutch design - verzorgingsmerken

Twee leuke Nederlandse verzorgingsmerken op MEZpiration! Zo inspirerend wat we toch allemaal maken in dit leuke kleine landje van ons! Heel veel mensen die gaan doen wat ze echt leuk vinden, waar ze echt in geloven. Ik houd ervan.

XO Organics

De oprichtsters van XO Organics is de Canadese Heidi, die inmiddels alweer een hele tijd in Nederland woont, samen met haar man en drie kinderen. Geïnspireerd door de natuur begon zij XO Organics. Tussen Schoorl en Bergen heeft zij haar eigen laboratorium opgezet waar ze verzorgingsproducten maakt van natuurlijke ingrediënten.

XO Organics maakt producten voor de verzorging van het gezicht en het lichaam. Ook vind je op de site bijvoorbeeld luchtverfrissers. Je kunt een uitgebreide ingrediëntenlijst bekijken, zodat je precies weet wat er in de producten van XO Organics zit.

The Soappharmacy

The Soappharmacy is het resultaat van een droom van Andre en Lisette om een onafhankelijke, natuurlijke productenlijn met een stijlvolle uitstraling op te zetten. Deze droom ging in 2013 in vervulling. Ze stelden een team van professionals samen dat met hen aan de slag is gegaan hun droom werkelijkheid te laten worden.

Bij The Soappharmacy kun je terecht voor bijvoorbeeld shampoo en condititioner. Ook de producten van The Soappharmacy worden zo veel mogelijk gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Nieuwsgierig naar deze verzorgingsmerken? Neem een kijkje op hun sites:
www.xo-organics.com
www.thesoappharmacy.nl

Ken jij leuke/interessante/bijzondere Nederlandse merken waarvan je vindt dat ze een plekje verdienen op MEZpiration?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.