Het is weer kerstpakketten tijd – Kromkommer kerstpakket

kromkommer kerstpakket
Nee nog niet om te krijgen, ik ben heus niet te voorbarig, maar bij veel bedrijven wordt er wel al druk gewikt en gewogen over wat dit jaar weer te doen. Wie weet is er zelfs een heuse kerstpakketten-commissie voor opgericht ūüôā
 
Ik weet niet hoe jullie kerstpakketten ervaring is, maar vaak is het toch voornamelijk leuk om uit te pakken en denk je als alles eenmaal op tafel staat: ‘ Tja, wat gaan we hier nu eens mee doen…’
 
Ik weet van vroeger ook nog wel dat als mijn vader thuis kwam met een kerstpakket het huis te klein was. Wij (ik en mijn 2 zussen) mochten het pakket altijd uitpakken en bij alles wat we eruit haalden klonk gejuich. Veel van de producten/hebbedingen hebben we echter nooit gebruikt, dus die zullen wel in de prullenbak zijn verdwenen..
 
Nu kwam ik het kerstpakket van Kromkommer tegen en daar werd ik wel enthousiast van! Kennen jullie Kromkommer al? Zij maken lekkere soepen van afgedankte ‘ gekke’ groenten of van groenten die gewoon weg niet verkocht worden door overproductie. De ‘gekke’ groenten zijn ¬†niet verkrijgbaar in supermarkten, omdat ze niet aan de kwaliteitseisen voldoen.. Maar ja wie heeft die eisen bedacht? Sinds kort een grote mijlpaal, want bij AH zijn de eerste ‘ buitenbeentjes’ te koop. Groenten die er anders uit zien dan we gewend zijn, maar minstens net ¬†zo lekker.¬†Ja mensen, niet alles wat er anders uit ziet is ineens minder lekker…
        kromkommer-kerstpakket-2
Maar goed, terug naar dat Kerstpakket. Ik stuitte dus op het kerstpakket van Kromkommer en mocht ik nou werkgever zijn geweest, dan had ik dit mijn collega’s graag cadeau gedaan. Allemaal leuke & lekkere producten met een verhaal!

Dus ben je verantwoordelijk  voor de Kerstpakketten? Wie weet is dit een goede optie dit jaar!

Foto credits: Kromkommer

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.