Lola quinoa: Quinoa van Nederlandse bodem!

lola quinoa

Waarom dingen van ver halen, als ze ook heel dichtbij worden gemaakt?! Ik vond hier weer een perfect voorbeeld van en wil dit graag met jullie delen!

Want ik houd ervan dat we in Nederland in staat zijn direct in te spelen op nieuwe trends en ervoor zorgen dat we producten gewoon hier vandaan kunnen halen. We voorkomen dat we andere landen belasten met een in Nederland groter wordende vraag en producten hoeven niet de hele wereld rond te vliegen, voordat ze hier in de schappen in de supermarkt staan.

Plus waarom niet gewoon Nederlandse producten kopen en ervoor zorgen dat we elkaar hiermee versterken?! Lekker chauvinistisch, I know ;-), maar ik word er blij van!

Daarom breng ik graag Lola Quinoa onder jullie aandacht. Lola Quinoa is een merk van de Dutch Quinoa Group, een groep van Nederlandse telers dit het is gelukt dit van oorsprong Zuid-Amerikaanse product te telen op Nederlandse bodem.

Op de site van de Dutch Quinoa Group vind je verschillende soorten quinoa producten die je direct daar kunt bestellen en kun je kennismaken met de telers. De quinoa van Lola Quinoa is verkrijgbaar in de supermarkt. Ze hebben twee soorten, volledig quinoa en een quinoa/spelt variant.

Nieuwsgierig naar dit initiatief? Kijk even op de site van Lola Quinoa of op die van de Dutch Quinoa Group.

 

Foto credits: Lola Quinoa

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.