LoveDrunky: Van ontslag tot uniek concept!

lovedrunky

Zo’n periode dat het minder gaat met de economie heeft ook zo zijn voordelen. Het hoeft helemaal niet erg te zijn om je baan kwijt te raken. Het kan er juist voor zorgen dat je weer even tot jezelf komt, evalueert en goed kijkt of je wel écht gelukkig wordt van wat je doet.

Marleen heeft haar ontslag gebruikt, zoals ik denk dat iedereen het zou moeten gebruiken. Ze werkte als makelaar, maar kwam thuis te zitten. Ze heeft de tijd genomen om eens rustig na te denken over wat haar vervolg stap moest zijn en wat er ontbrak in haar leven.
Door de tijd te nemen met zichzelf te evalueren is ze erachter gekomen wat ze écht leuk vindt en dit heeft geresulteerd in een uniek concept!

Van jongs af aan is Marleen al bezig geweest met kleding, maar ze heeft hier later eigenlijk nooit wat mee gedaan. Terugkijkend op haar baan als makelaar, vond ze eigenlijk het stylingadvies het leukst.

Daarnaast was er dat Marleen altijd al bezig heeft gehouden: Liefde. Van kleins af aan wilde ze dat iedereen lief was voor elkaar en ze was altijd op zoek naar verbondenheid.  En tijdens haar periode van rust, ontdekte ze nog een passie: Schrijven.

DSC_1367 DSC_1440

Uit deze drie componenten, mode, liefde en schrijven, is LoveDrunky ontstaan. 100% eco friendly kleding, gemaakt met respect voor mens en milieu.  Via LoveDrunky deelt Marleen haar levenslessen door middel van een liefdevolle boodschap bij ieder product. De liefde laat ze ook terugkomen door middel van de teksten op haar kleding, zoals “Love is a boomerang”.

Ik ben fan en ga zeker snel een LoveDrunky worden : )

Dus zit je nu thuis, ga dan niet gedachteloos op zoek naar iets anders, als het even kan, neem de tijd! Evalueer en bedenk waar je écht gelukkig van wordt, wat je passies zijn en breng het samen tot een mooi geheel, zoals Marleen met LoveDrunky heeft gedaan!

Ook een LoveDrunky worden? Kijk snel op www.lovedrunky.nl !

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.