Nieuwtje… Tony’s Chocolonely winkel

Tony's Chocolonely winkel

Het kon bijna niet uitblijven en nu is het dan ook zo ver…. Er komt een Tony’s Chocolonely winkel!! Een leuk nieuwtje voor de échte fan! In deze winkel vind je alle smaken bij elkaar en de vrolijke kleuren van de wikkels zorgen voor een vrolijke aanblik :-). Van de winkel word je dus al blij en dan kun je met de gekochte repen het feestje thuis gewoon voort zetten!

Voor mij laat Tony’s Chocolonely zien hoe je onderneemt met een missie! Er worden heel veel mooie initiatieven ontwikkelt de laatste jaren. Veel mensen die een bestaande situatie willen veranderen/verbeteren. Een mooie boodschap is leuk, maar je zult enkel slagen in het bereiken van je missie als je het geld verdient om deze verandering ook daadwerkelijk werkelijkheid te laten worden. Dus ben niet vies van een commerciële insteek of bang dat jouw dan boodschap ondersneeuwt. Juist door het commercieel in te steken, te zorgen voor een goed product, heb je de middelen om jouw boodschap onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat de verandering die je teweeg wilt brengen er ook daadwerkelijk komt!

Nieuwsgierig naar de Tony’s Chocolonely winkel? De winkel opent 27 oktober haar deuren! De winkel is gevestigd op het Westergasterrein, naast het hoofdkantoor van Tony’s. Dus de zoete inval wordt verplaatst van kantoor naar winkel. Je kunt er op werkdagen terecht voor jouw Tony’s favorieten en allerlei andere leuke Tony’s producten!

Ben jij aan het ondernemen met een missie? Heb je de juiste focus om jouw doel ook daadwerkelijk te bereiken? Heel nieuwsgierig of er ondernemers met een missie zijn onder de MEZpiration lezers, let me know!

 

Foto credits: Tony’s Chocolonely

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.