Onderneemster Judith de Vries draagt haar steentje bij met droogboeketten

Tuin van Judith

Bij Hutspot kom je de prachtige droogboeketten van Tuin van Judith tegen. Tuinieren en boeketten maken zijn altijd al passies van Judith de Vries. Zo’n vijf jaar geleden besloot ze er ook haar brood mee te gaan verdienen.

Judith vindt het belangrijk om dicht bij de natuur te staan. Bloemen en planten lijken misschien de puurste vormen van natuur, maar als je even nadenkt is het helemaal niet normaal om de meest kleurrijke zomerbloemen in de winter bij Nederlandse winkels te kunnen kopen. Die bloemen komen van heinde en verre, en worden om zo lang mogelijk mee te gaan bewerkt met stoffen die allesbehalve natuurlijk zijn.Daarom werkt Judith graag met de seizoenen, ze gebruikt wat er voor handen is.

Daarnaast droogt ze graag bloemen, want ook met gedroogde bloemen kun je prachtige boeketten en bloemstukken maken. Bloemen krijgen op deze manier een tweede leven, want hoe zonde is het om je boeket na een week weg te gooien?!

Tuin van Judith is niet alleen vanuit een passie voor bloemen en tuinieren ontstaan, maar ook met de visie dat je door dicht bij de natuur te blijven, te leven met de seizoenen en te hergebruiken, prachtige creaties kunt maken waar je heel veel en heel lang plezier van hebt. Judiths droogbloemen zijn verkrijgbaar bij Hutspot. Daarnaast geeft ze workshops en houdt ze een tuindagboek bij.

Heb jij wel eens droogboeketten in plaats van verse boeketten staan?

Beeld: Tuin van Judith

Reacties